Vepřové kousky Šanghaj
Vepřové maso není chuťově příliš výrazné, proto mu marinování vyloženě svědčí. Abychom docílili perfektní chuti, je potřeba marinované maso nechat dostatečně odležet. A tak doufáme, že vám toto vepřové plecko v rajčatové omáčce zachutná.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 250 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,34 g |
Tuky | 51,40 g |
Vláknina | 21,62 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,10 g |
Sacharidy | 98,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Přílohou je rýže dle vašich zvyklostí. Nejlépe však čínská, aby se dala jíst hůlkami. Jak držet hůlky naleznete v přidaných fotografiích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 minutou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 17 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 29 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 50 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, rajče, protlak, mrkev, cibule, česnek, libeček, cukr hnědý, omáčka sojová, olej, paprika sušená pálivá, solamyl, sůl
Vepřové kousky Šanghaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823xm
0 názorů