Jehněčí guláš z tlakáče
Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu. Příprava je jednoduchá, jen si na ni musíte vyhradit dostatek času.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 578 kJ / 2 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,72 g |
Tuky | 191,02 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 743 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,44 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba vaření je orientační, záleží na mase.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2024 09:45
vypadá úžasně a určitě tak i chutná
9. 1. 2024 18:30
Parádní guláš, skvěle jsi navařila. Nejedla jsem ho již léta. Báječně ho uměl tatínek, ale už dlouho není mezi námi. Dávám 5 hvězdiček.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso jehněčí, cibule, česnek, petržel, slanina anglická, pivo světlé, paprika sušená sladká, sádlo, protlak, bobkový list, feferonka, pepř cayenský, vývar masový, kmín celý, pepř mletý, sůl
Jehněčí guláš z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ7K
2 názory