Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o jednu z verzí proslulého francouzského pokrmu Coq au Vin (kohout na víně), inspirováno knihou "Klasické kuře".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2010 20:24
1. 2. 2010 00:33
10. 1. 2010 09:23
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd .
9. 1. 2010 17:11
9. 1. 2010 16:57
9. 1. 2010 16:15
9. 1. 2010 15:49
9. 1. 2010 14:39
9. 1. 2010 13:56
9. 1. 2010 13:48
9. 1. 2010 13:43
9. 1. 2010 13:37
9. 1. 2010 13:35
9. 1. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 25 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 43 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kohout na červeném víně coq au vin kuře na červeném víně kure na vine coq au vin recept kuře jako kohout na víně kure coq au vin kure cervena vino cibule kohout na víně kuřecí maso na červeném víně kuře po burgundsku francouzský kohout na víně kure cervene vino kohout na víně recept coq au vine coq au kohout na víně z kuřete recepty na červeném víně maso na červenem vině kuře na víně recept
Suroviny: kuře, slanina vcelku, víno, mrkev, celer, cibule, cibulka, žampióny, česnek, olej, máslo, vývar kuřecí, pepř černý, mouka hladká, tymián, nať petrželová, bobkový list, pepř, sůl
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
14 názorů