Kávová poleva
Recept ještě nebyl hodnocenVe sladké kuchyni existuje nespočet různých příchutí těst a polev. Jednou z nich je velmi oblíbená kávová. Jen ze dvou surovin si pak můžeme připravit kávovou polevu. Z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ve sladké kuchyni existuje nespočet různých příchutí těst a polev. Jednou z nich je velmi oblíbená kávová. Jen ze dvou surovin si pak můžeme připravit kávovou polevu. Z…
Pokud patříte mezi milovníky kávových sladkostí, jste tu správně. Výborná kávová kolečka plněná kávovým krémem ochuceným rumem připravíte poměrně snadno a na vánoční…
Do steaků vetřeme trochu oleje a necháme je 20 minut odpočinout. V mezičase připravíme omáčku. Na másle orestujeme cibulku, až začne hnědnout, přisypeme česnek,…
Připravený piškotový korpus si rozřízneme napůl. Připravíme si máslový krém mocca: ve velké míse třete elektrickým šlehačem cukr a máslo dohladka poté přidáte kakaový…
Nejprve si připravíme korpus: vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme mandle, mouku a pudink s kypřícím práškem a promícháme. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný…
Pripravime piskot: Oddelime zloutky od bilku. Bilky vyslehame do snehu. Zloutky vyslehame se 6 lzicemi varici vody do peny, pridame cukr a vyslehame. Pridame kyprici…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
1.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny 2.Z bílků vyšleháme sníh 3.Do žloutků přidáme mascarpone,dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme našlehaný sníh 4.Piškoty…
Žloutky s cukrem a vlažnou vodou vyšleháme do husté pěny, pak zašleháme postupně olej, smícháme mouku s PDP a lehce jí vmícháme do žloutkového základu. Nakonec vmícháme…
Sladké cukroví ve tvaru salámu můžete připravit hned ve třech variantách. Piškotový, kokosový a tříbarevný kokosový salám budou ozdobou vaší vánoční tabule a u vašich…
Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Ke žloutkům přidáme mascarpone a riccotu a ještě promícháme. Nakonec po troškách vmícháváme sníh. Krém…
Bílky vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme žloutky, citronovou kůru a solamyl. Rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem, potřeným olejem a dáme na deset minut…
Dobrých receptů není nikdy dost a proto si přidejte mezi své oblíbené i tento na kávové oválky. Jsou křehké, rozplývají se na jazyku a spojení kávy a čokolády způsobí,…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
V kastrole si uvaříme vodu. Do mísy nasypeme kakao, 3-4 lžíce vroucí vody z kastrolu a cukr, rychle vyšleháme. Postupně přidáváme všechnu vodu. Směs přelijeme do…
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink.Do horkého přidáme horkou kávu, žloutek a kostku tvarohu. Ručním šlehačem ušleháme.Pak vmícháme strouhanou čokoládu,…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Všechny suroviny na těsto smícháme (---> kakao prosejeme do mouky, med rozpouštíme v tekutině, vejce až na konec...). Vlijeme na připravený (vytřený a vysypaný plech) a…
Obkreslíme dno dortové formy 23 cm široké 5x a vystřihneme. Zalijeme šálek silné kávy. Do mísy dáme celá vejce, ušleháme je do pěny a vmícháme do nich sůl, cukr,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny