Mocca oválky s polevou Souplesse
Recept ještě nebyl hodnocenZe surovin vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky nebo jiné tvary. Upečeme. Doba pečení podle trouby, pekla jsem na 170° cca 8-10 minut.Z uvedených surovin…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze surovin vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky nebo jiné tvary. Upečeme. Doba pečení podle trouby, pekla jsem na 170° cca 8-10 minut.Z uvedených surovin…
Uvaříme kávu, až zchladne, tak v ní namočíme po jednom cukrářské piškoty dáme je do formy. V misce rozmícháme tvaroh s oběma cukry a poté natřeme 1/3 na piškoty . Než…
Nepečené včelí úlky jsou klasikou mezi vánočním cukrovím. Mnoho variací na toto téma dává možnost, aby si každý vybral, co mu právě chutná. Tyto úlky jsou to pravé pro…
Ochutnejte výborné cukroví z ořechového těsta ochuceného kakaem. Cukroví naplníte kávovo-máslovou náplní a můžete ho potřít oblíbenou čokoládovou polevou a kouskem…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme mouku (můžeme ji prosít) smíchanou s práškem do pečiva, kakao, mleté ořechy a nakonec tuhý sníh z 5 bílků. Těsto nalijeme na…
Smícháme mouku s ořechy, kávou a prosátým kypřícím práškem. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme do pěny s cukrem. Za postupného přidávání…
Smícháme mouku s ořechy, kávou a prosátým kypřícím práškem. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme do pěny s cukrem. Za postupného přidávání…
Na těsto si všechno smícháme dohromady a na konci můžeme krátce projet šlehačem na malou rychlost. Na plech si dáme pečící papír, na něj po celé ploše rozetřeme těsto-je…
Na těsto si všechno smícháme dohromady a na konci můžeme krátce projet šlehačem na malou rychlost. Na plech si dáme pečící papír, na něj po celé ploše rozetřeme těsto-je…
Pokud nemáte zrovna upečeno a honí vás mlsná, není nic jednoduššího, než připravit rychlý osvěžující pohár. Piškoty prokapete kávou a spolu se zmrzlinou, jogurtem a…
1 těsto: ušleháme bílky, postupně za stálého šlehání přidáváme cukr, žloutky, nakonec opatrně vmícháme mouku. Těsto vlijeme na plech vyložený pomazaným pečícím papírem…
Vše smícháme a vypracujeme tuhé těsto, které na alobalu rozválíme, potřeme krémem a zatočíme. Dáme ztuhnout do ledničky.
Korpus: Suché přísady krom cukru nasypeme do mísy a smícháme. Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, postupně zlehka vmícháme sypkou směs, dobře promícháme a nalijeme do…
1. Z bílků se špetkou soli vyšlehejte tuhý sníh. Žloutky s cukrem utřete do pěny, přidejte dvě lžíce teplé vody a tekutý med. Mouku, jedlou sodu a koření promíchejte a…
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame doň kokos. Zapracujeme múku, cesto vylejeme na plech a upečieme. Z mlieka, pudingu a solamylu uvaríme krém a do…
Nejprve uděláme griláš, protože jej potřebujeme přidat do těsta i do krému. Krystalový cukr rozpustíme v rendlíku za stálého míchání. Když cukr roztál, přidáme drcené…
Těsto: oddělíme žloutky od bílků. Bílky našleháme s cukrem. Sníh musí být tak tuhý, aby na něm byla patrná rýha nožem. Přidáváme žloutky po jednom, vmícháme cukr a mouku…
Těsto: Kokosovou mouku, tvaroh, vejce a sůl rozmícháme v odměrce, necháme pár minut bobtnat a pak vyšleháme metličkou, nejlépe tyčového mixéru. Těsto má být polořídké,…
Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom do peny. Pridáme mleté orechy a múku so sódou. Nakoniec vmiešame zľahka sneh. Cesto vylejeme na plech a upečieme. Krém…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, mouku s kakaem a kypřidlem a vše dobře promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a těsto rovnoměrně…
Jste milovníci kávy a nedokážete si bez ní představit den? Vyzkoušejte kávovníčky. Krásné cukroví s kávou, spojené jemným máslovým krémem a s čokoládovou polevou. Jistě…
Recept na dva druhy cukroví, pečené medové košíčky s kakaovým krémem, s čokoládovou polevou a nepečené kávové kuličky, máčené v polevě z bílé čokolády, které nejen…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví