Zatočený bramborák
Recept ještě nebyl hodnocenVydatný oběd sice dá víc práce, ale zato zasytí na celé odpoledne. Bramboráky můžete osmažit i nasucho nebo upéct v troubě na plechu s pečicím papírem. Pokud se budou po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vydatný oběd sice dá víc práce, ale zato zasytí na celé odpoledne. Bramboráky můžete osmažit i nasucho nebo upéct v troubě na plechu s pečicím papírem. Pokud se budou po…
Pohanku dáme do vařícího osoleného mléka, minutku povaříme, přikryjeme pokličkou, odstavíme a necháme dojít.Do zchladlé přidáme rozmačkaný česnek, majoránku, vejce,…
Pečená domácí sekaná, která spojuje jemnost vepřového a králičího masa, odlehčená zeleným špenátem. Vydatný sváteční oběd pro celou rodinu a ještě něco málo zbyde k…
Sekanice, nebo také nádivka, nesmí o svátcích jara chybět. Je plná mladých kopřiv, uzeného masa a připravit ji můžete jako přílohu, třeba k pečenému kuřeti, nebo jako…
Zlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Vývar přivedeme k varu, vložíme očistěné růžičky brokolice, přidáme papriku a vaříme cca 10 minut.Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, rozprostřeme uvařené a vychladé…
Jemné jehněčí maso prošpikované česnekem a slaninou pomalu upečeme spolu s rozmarýnem. Jako příloha k výbornému masu poslouží pohankový kuba s výraznou chutí hub,…
Krásně křupavé bramboráky, naplněné špenátem z mladých kopřiv jsou opravdovou dobrotou. Neváhejte a s chutí se pusťte do přípravy. Vaši strávníci tento pokrm zajisté…
Ochutnejte tuto sytou polévku plnou bylinek a chutí. Polévku s doměkka uvařenou kapustou ochutíte voňavým libečkem a výborným medvědím česnekem. Na závěr je ještě třeba…
Karbanátky jsou velmi oblíbeným a tradičním pokrmem. Dají se připravit v různých variantách. V tomto receptu na vás čekají karbanátky z mleté vepřové plece a slaniny.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Prvorepubliková dieta: Inspirujte se jídelníčkem našich předků a buďte zdravější