Roštěnky s rýží
Recept ještě nebyl hodnocenOmáčky z hovězího masa patří mezi nejoblíbenější kvůli své bohaté chuti. Pokud dodržíte přípravu, odměnou vám bude silná šťáva a jemné maso. Třeba jako v tomto receptu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omáčky z hovězího masa patří mezi nejoblíbenější kvůli své bohaté chuti. Pokud dodržíte přípravu, odměnou vám bude silná šťáva a jemné maso. Třeba jako v tomto receptu,…
Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostky, cibuli očistíme a pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, nebo olej a osmahneme cibulku do tmava.…
Maso nakrájíme na drobné kousky a naložíme na 10 minut do marinády.Mezitím připravíme na vaření rýži. Nakrájíme cibuli (na měsíčky) a česnek na kolečka. Do hlubší…
Maso nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, posypeme pepřem a solí a "vmasírujeme". V papiňáku si dáme roztéct sádlo. Maso s cibulí restujeme zároveň, dokud pořádně…
Hovězí maso dejte do hrnce. Zalijte vodou a přiveďte k mírnému varu (na mírném plameni). Takto nechte maso táhnout asi 1 hodinu a v závěru seberte z povrchu všechnu pěnu…
Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…
Maso nakrájíme na kousky dáme do mixéru(nebo robotu)přidáme máslo,hořčici a rozmixujeme na hladkou kaši. Dochutíme solí. Kdo chce může přidat pepř a sekanou cibuli. …
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme slaninu a rozškvaříme. Přidáme maso, které zasypeme asi 2-3 lžícemi hladké mouky, trochu opečeme a poté podlijeme vodou nebo vývarem a…
Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi.Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno.Všechny suroviny v…
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…
Hovadzie maso pokrájame na kocky.Mleté maso premiešame spolu s trochou soli, mletým čierným korením, mletou červenou paprikou a necháme chvíľu postáť.Na oleji orestujeme…
Když nemáme možnost, nebo se nám jen nechce vyvařovat, můžeme využít polotovary z konzervy. Nabídka je bohatá a pokud je vhodně zkombinujeme, můžeme si již za pár chvil…
Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme přidáme bobkový list, hřebíček (pepř,nové koření).Vaříme asi hodinu,podle kvality masa.Mezitím červenou řepu uvaříme…
Na minutkový guláš Stroganoff existuje spousta receptů, ale co takhle spojit hovězí steak s omáčkou z tohoto pokrmu? Chuť vás velice příjemně překvapí a rázem máte pokrm…
Z uvedených surovin kromě masoxu uděláme marinádu, do které namáčíme naklepané plátky masa. Maso naskládame do misky, zalejeme zbytkem marinády, přikryjeme a necháme 1-2…
Maso naklepeme a nakrájíme na proužky. Osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme proužky masa obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a opečeme. Pak podlijeme…
Další z variace receptů na domácí rajskou omáčku. Někdo jí nemusí, jiní jí milují. Ať už s knedlíkem nebo těstovinami, prostě tahle dobrota nesmí v jídelníčku alespoň…
V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do světle hněda.Maso nakrájíme na kostky asi 2 cm velké a přidáme k cibuli. Okořeníme mletým pepřem,…
Mrkev a kousek jablka nastrouháme na hrubším struhadle. Do kastrůlku dáme kousek másla a na něj poklademe mrkev. Restujeme a zalijeme vodou. Přidáme jablko a vaříme do…
Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…
Měla jsem hovězí nakrájené na nudličky, mírně osolené a pokropené olejem přes noc v lednici, ale lze dělat přímo bez jakéhokoli marinování.Do rozehřáté hlubší pánve dáme…
Očistíme všechnu zeleninu, kterou nastrouháme na struhadle. Omyjeme maso, můžeme, ale nemusíme ho prošpikovat. Vezmeme tlakových hrnec, rozpustíme na mírném ohni máslo…
Maso nakrájíme přes vlákno na tenké nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepře a dobře promícháme. Přidáme rozkvedlané vejce a škrob a opět promícháme. V hluboké pánvi…
Hovězí maso očistíme od tuku a blan, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a semeleme. Přidáme hrst sekané petrželky, zamícháme a vytvoříme 4 kulaté bifteky.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví