Mořský vlk v mořské soli
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj jemně vmícháváme celé množství soli a vodu. Do břišní dutiny omytých ryb vložíme pár větviček rozmarýnu a pokapeme je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 628 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,60 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 4,10 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj jemně vmícháváme celé množství soli a vodu. Do břišní dutiny omytých ryb vložíme pár větviček rozmarýnu a pokapeme je…
Filety opláchneme, osušíme a ze strany kde je kůže, opatrně na třech místech nařízneme, aby se nám filet na pánvi nekroutil.Na dlaně si nakapeme trochu olivového oleje a…
Mořského vlka osolíme, opepříme, vyplníme břišní dutinu bylinkami. Do předehřáté trouby na 180 stupně na program gril dáme grilovat, přidáme i brambory i zeleninu.
Do rendlíku nalijeme vývar a přidáme černou čočku. Osolíme a uvedeme do mírného varu, při kterém za občasného míchání regulujeme po dobu 30 minut varu množství vývaru.…
Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou.Cibulku nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme dozlatova. Přidáme filety a zprudka z obou stran osmažíme.Přidáme…
Do menšího hrnce nalijeme vývar a přidáme kousky dýně a brambory v poměru 2:1. Osolíme a uvedeme do varu. Regulujeme množství vývaru. Neměl by po 20 minutách zůstat…
Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem…
Dáme vařit brambory. Vlka osolíme, opepříme, polijeme citronovou šťávou a máslem. Do břicha jsem dal větvičku rozmarýnu, dáme do vyhřáté trouby na 180°C na 15 až 20…
Filet omyjeme, osušíme. Na pánvi rozehřejme oříšek másla s kapkou olivového oleje. Rybu smažíme kůží dolů. Osmažíme do zlatova, sundáme z pánve a dáme do pekáčku,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí