Přesnídávka - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Brunch je anglické označení pro přesnídávku, jídlo, které se podává později ráno nebo časně dopoledne. Bývá vhodné jak na snídani, tak k obědu. Začíná se kávou nebo čajem, dále se podává dle výběru - vejce, šunka, sýr, pečivo, ovoce nebo zelenina.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28