7 receptů na karbanátky: Milujeme květákové, kapustové, luštěninové i masové
Karbanátky připravujeme z husté kašovité hmoty, jejímž základem může být mleté maso, luštěniny nebo různé druhy zeleniny. Do směsi obvykle přidáváme strouhanku (nebo navlhčenou housku), vejce, uzeniny a koření. Tvoříme placičky, které obalujeme podobně jako řízky a smažíme z obou stran na pánvi.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Nejběžněji se připravují karbanátky z mletého masa. Kromě hovězího a vepřového masa lze použít také kuřecí. Směs na karbanátky je podobná jako směs na sekanou. Karbanátky obvykle podáváme s bramborovou přílohou, ale podle následujícího videa je můžete připravit i s knedlíkem a báječnou rajskou omáčkou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Komentáře