uvařila 28. 6. 2009 19:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2009 19:20
vejce, sůl, pepř, maso vepřové mleté, houby čerstvé, omáčka sojová, cukr, zázvor čerstvý, hrášek, fazolky zelené
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Šéfkuchař Přemek Forejt dnes představil nové burgery: Mekáče miluju a nenašel jsem na nich žádnou chybu, řekl při tom
Aby měl beránek nejlepší formu. Podle čeho ji vybrat a kolik za ni zaplatíte?
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice