Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
6 foto Hodnocení 4× Jaké druhy masa použít při přípravě steaků? Poradíme, z čeho můžete vybírat 7. 1. 2024
6 foto Hodnocení 9× Jak zahustit omáčku nebo polévku zeleninou. Vyzkoušejte 3 způsoby bez přidání mouky 16. 1. 2024
5 foto Hodnocení 280× 6 častých chyb při přípravě guláše: Poradíme, na co si dát pozor 14. 1. 2024
5 foto Hodnocení 33× Jak připravit játrové knedlíčky? 5 kroků k jemné a vyvážené chuti 11. 1. 2024
5 foto Hodnocení 70× Desatero rad na téma vývary aneb vše, co o nich každá hospodyňka potřebuje vědět 3. 1. 2024
4 foto Hodnocení 43× 5 častých chyb při přípravě steaků: Na co si dát pozor, aby byly steaky dokonalé 7. 1. 2024
Hodnocení 118× Kombucha, čajová tibetská houba: Jak se o ni starat a jak ji konzumovat 6. 1. 2024
Hodnocení 6× Jak grilovat vepřové koleno: Vyzkoušejte 3 kroky k chutnému jídlu a pár tipů navíc 28. 12. 2023
4 foto Hodnocení 67× Jak připravit novoroční koleno? Je to téměř bezpracný a přitom tak chutný oběd 28. 12. 2023
4 foto Hodnocení 9× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti 27. 12. 2023
6 foto Hodnocení 89× Jak namíchat tatarský biftek? Projděte si správný postup v 5 krocích 27. 12. 2023
5 foto Hodnocení 10× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem 26. 12. 2023
5 foto Hodnocení 68× 4 tipy na přípravu vepřového kolena: Hodí se na vaření, pečení i do polévky 25. 12. 2023
4 foto Hodnocení 11× Jak dlouho trvá příprava svíčkové omáčky, aby její výsledná chuť byla dokonalá 22. 12. 2023