Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
11 foto Hodnocení 440× Měkké a šťavnaté vepřové řízky: Jak jich docílit? Máme pro vás vychytávku 25. 4. 2024
8 foto Hodnocení 41× Není nad poctivý hospodský guláš. S vařením poradíme začátečníkům 25. 4. 2024
6 foto Hodnocení 9× Jak nechat uzrát hovězí maso v domácích podmínkách? Na co si přitom dát pozor 23. 4. 2024
18 receptů Víkend na chalupě: Vyzkoušejte 18 receptů na rychlá jídla s použitím minima surovin 21. 4. 2024
8 foto Hodnocení Výrobky z kozího mléka: Máme pro vás přehled jídel, do kterých je snadno zakomponujete 21. 4. 2024
9 foto Hodnocení 2× Teploměr na mléko: Jaký vybrat a na co si dát pozor? Poradíme v našem článku 19. 4. 2024
7 foto Hodnocení 18× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit 18. 4. 2024
9 foto Hodnocení 6× Výroba domácích špekáčků krok za krokem: Výsledek se s kupovanými nedá srovnávat 17. 4. 2024
8 foto Hodnocení 3× Maso na gril je dobré předem naložit do marinády. Jak dlouho v ní má odpočívat? 30. 4. 2024
7 foto Hodnocení 15× 3 časté chyby při výrobě másla: Jak správně postupovat a čeho se vyvarovat 29. 4. 2024
9 foto Hodnocení Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže 28. 4. 2024
11 foto Hodnocení 4× Desatero rad na téma lasagne: Co všechno byste před přípravou měli vědět 12. 4. 2024
17 receptů 17 nejoblíbenějších svačin pro děti: Jak zasytit ty nejmenší i odrostlé strávníky 20. 4. 2024
8 foto Hodnocení Jak si doma vyrobit plísňový sýr camembert? Poradíme s postupem krok za krokem 25. 4. 2024
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře 24. 4. 2024