Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 21 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 34 minutami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
4. 1. 2023 01:25
3. 1. 2023 19:47
V receptu Uhlířina je chyba v ingrediencích. Nejsou to dohromady brambory a těstoviny - to je právě Grenadýrmarš, ale BRAMBORY A NOKY. Obě tato jídla totiž občas dělám.
15. 12. 2021 17:13
23. 2. 2021 20:24
4. 2. 2012 13:35
A bodovanie receptov sa mi nikdy nepacilo, ale co uz...
A registracia ma aj preto zmysel, ze hocikto moze tu napisat hocico ako "Anezka". Pod registrovanou Anezkou vsak bude iba ta prava Anezka.
3. 2. 2012 16:04
3. 2. 2012 16:01
3. 2. 2012 15:57
3. 2. 2012 11:31
3. 2. 2012 11:27
3. 2. 2012 11:25
3. 2. 2012 11:09
3. 2. 2012 09:43
Kajo, budeme rádi, když - i jako neregi - písneš pod recepty svoje poznatky Registrovat se určitě nemusíš.
3. 2. 2012 09:11
3. 2. 2012 09:08
1 2 Další