Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 3 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Kečup z rybí omáčky? Oblíbené dochucovadlo se dřív vařilo i z hub nebo ze švestek
Retro okénko: Bonbony Slavia stávaly kdysi 3 Kčs. Již více než šedesát let si na nich pochutnávají nejen fanoušci fotbalu
21. 9. 2012 18:00
Zkusil jsem je dnes před naložením do lednice znovu zakápnout trochou oleje a promnout a uvidíme zítra...
21. 9. 2012 17:40
21. 9. 2012 17:24
21. 9. 2012 16:58
Tohle taky nejsou špagáty z Kaufláče za 9, ale jak poznám ty z "tvrdé pšenice"?
21. 9. 2012 16:57
21. 9. 2012 13:33
21. 9. 2012 13:31
Předchozí 1 2