Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Jahodová sezóna je v plném proudu, proto je vhodný čas připravit krémové řezy podle našeho receptu - výborné budou třeba k odpolední kávě. Nadýchaný piškot, lahodný smetanový krém, čerstvé voňavé jahody a želatina, to rozhodně nezklame.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 283 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,65 g |
Tuky | 144,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 389,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovoce můžete dát, jaké kdo má rád, může být i mražené či kompotované. Já osobně mám nejradši čerstvé jahody. Vím, že tento druh moučníku už tady je, víc druhů, ale třeba přijde vhod někomu můj piškot, který neobsahuje ani trochu tuku, je nadýchaný, rychlý a vždy se povede.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2024 22:43
20. 3. 2024 22:40
20. 3. 2024 22:40
20. 3. 2024 22:06
20. 3. 2024 14:19
28. 6. 2023 12:18
25. 6. 2023 13:26
Těsto krásně vyskočilo, recept ukládám 👍
20. 6. 2023 10:33
25. 6. 2022 17:39
12. 6. 2022 12:42
17. 12. 2020 18:36
24. 11. 2019 17:26
13. 6. 2017 08:14
12. 6. 2017 23:23
17. 4. 2017 17:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Dokonalou šlehačku zvládne podle videa každý. Potřebujeme k tomu šlehač s metlami
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy se zakysanou smetanou jahodový řez piškot s jahodami a želatinou buchta s jahodami a zakysanou smetanou buchta s jahodami a zelatinou jahodové řezy s želatinou jahodové řezy se želatinou piškotové moučníky s jahodami jahodová buchta se želatinou jahodové řezy jahodový moučník se zakysanou smetanou ovocné řezy se želatinou a zakysanou smetanou jahodova buchta s zelatinou jahodový řez se zakysanou smetanou želatinový rez řezy se zakysanou smetanou s ovocem a želatinou řezy s jahodami a zakysanou smetanou jahodovy rez se zelatinou jahodovy řez s želatinou řezy se želatinou
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, voda, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr moučkový, jahody, želé dortové, tuk, mouka hrubá
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJNW
41 názorů