Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!
maso - bacha na Alberta :-(
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 51 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 57 minutami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
15. 3. 2013 15:15
15. 3. 2013 14:53
15. 3. 2013 12:07
15. 3. 2013 09:40
Koukněte na Potraviny na pranýři, či jak se to přesně jmenuje a přejde vás chuť na všechno, tomu říkám dieta
14. 3. 2013 22:00
14. 3. 2013 21:10
14. 3. 2013 17:43
14. 3. 2013 10:19
Já jsem minulej týden vařila čevapčiči, měla jsem 1/2kg mletého masa od řezníka a protože se mi to zdálo málo, nechala jsem si koupit dalšího 1/2kg. Mama to koupila vakuované, a když jsem ty masa měla v míse vedle sebe, tak ten rozdíl neuvěřitelnej, jak v barvě, tak i v chuti... Takže u určitých surovin nekoukat na slevu a radši si připlatit u klasickýho řezníka (a kolikrát je ten řezník levnější než "výhodná cena" v marketu). Tolik za mě
13. 3. 2013 11:59
13. 3. 2013 11:34
13. 3. 2013 11:24
13. 3. 2013 11:13
13. 3. 2013 10:40