maso - bacha na Alberta :-(
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 17 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 5 hodinami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nevařte z obyčejné vody! Dopřejte si dobroty z přefiltrované
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Kokosové nepečené cukroví: Drobné kousky jen z pár ingrediencí jsou rychle hotové, osvěží je kokos a navoní vaječný likér
15. 3. 2013 16:15
15. 3. 2013 15:53
15. 3. 2013 13:07
15. 3. 2013 10:40
Koukněte na Potraviny na pranýři, či jak se to přesně jmenuje a přejde vás chuť na všechno, tomu říkám dieta
14. 3. 2013 23:00
14. 3. 2013 22:10
14. 3. 2013 18:43
14. 3. 2013 11:19
Já jsem minulej týden vařila čevapčiči, měla jsem 1/2kg mletého masa od řezníka a protože se mi to zdálo málo, nechala jsem si koupit dalšího 1/2kg. Mama to koupila vakuované, a když jsem ty masa měla v míse vedle sebe, tak ten rozdíl neuvěřitelnej, jak v barvě, tak i v chuti... Takže u určitých surovin nekoukat na slevu a radši si připlatit u klasickýho řezníka (a kolikrát je ten řezník levnější než "výhodná cena" v marketu). Tolik za mě
13. 3. 2013 12:59
13. 3. 2013 12:34
13. 3. 2013 12:24
13. 3. 2013 12:13
13. 3. 2013 11:40