JÍŠKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 49 minutami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 53 minutami
„Dobrý večer , dnes jsem upekla jahodové shortcakes. K…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Pravda o sádle: Výživová specialistka vysvětluje, proč se tuků nemáme bát a jak je to s neslavným cholesterolem
Jak úspěšně hubnout podle horoskopu: Čemu by se měli vyhýbat Raci, co se hodí pro Berany a které potraviny škodí Pannám
2. 12. 2014 00:30
1. 12. 2014 08:58
1. 12. 2014 01:11
"Pokud je v jídle smetana či mléko, tak se nezahušťuje tukovou zásmažkou ale pouze jíškou z vody a mouky (záklechtka, zátřepka)"
NEVÍTE PROČ by něco takového mělo platit? Má to nějakou logiku? (náboženství, dietologie..., či čo)
Hledám všude možně i nemožně, ale kde nic, tu nic
Děkuji