Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovací jehla

Máte někdo zkušenost s touhle věcí? Koupila jsem ji, že ji využiju při různých úpravách masa. Ale mám z toho rozporuplné pocity. Zkoušela jsem manarinovat bůček před uzením, ale při vstříknutí láku, mi všechen vytekl ven :-(( Všude se píše jak je maso po namarinování šťavnaté a jiné pozitiva, ale návod jak jehlu použít žádný. Máte někdo nějaké rady? Díky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami

„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 3 hodinami

„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli