Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj

Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 15:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 150 kJ / 753 kcal
Bílkoviny112,76 g
Tuky28,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 419 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenekn

5. 5. 2014 21:32

Také ho děláme,místo feferonky dáváme zeleninovou směs moravanka,láku jen trochu,dost pálí.Výborný :yes:

Martin

6. 7. 2013 14:26

výborný recept :yes::-p

pbarva pbarva

30. 7. 2012 18:50

Kdepak, bez cibule

ivan

29. 7. 2012 12:01

Cibule žádná????

Jiřička

16. 1. 2012 11:28

Tak toto bude asi moc dobré a už si znamenám. Jen feferonky dám asi jen dvě, aby nám to nepropálilo trubky. Chodím sem často, ale toto mi uniklo.

Jarda

16. 1. 2012 10:31

Tak jsem ho dělal poprvé a je výborný :-) každému doporučuji;-)

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 13:53

Samuraje mám také jeden svůj vlastní recept,ale je to jen shoda v názvu a není to guláš.Tento vypadá velice dobře.:yes::-p

savlinka savlinka

3. 1. 2011 19:13

já ho tak vařím,ale bez kečupu

martina 72

3. 1. 2011 16:40

Sakryš, to byl ale fofr:-!:-*

martina 72

3. 1. 2011 16:36

Pbarvo, nešlo by dát tvoji fotku jako hlavní k receptu a fotečku Evičky Hubové si uchovat? Ta tvoje mi prostě připadá k spapání i s talířem:-O:yes:
Přidávám bod:-8

e.sebkova1

4. 5. 2010 14:47

moc dobré-ostřejší -,ale fakt vynikající-mc díky:yes::-))

pbarva pbarva

16. 4. 2010 23:50

Děkuju za palce, bodíky, fotečky nemazat :-p

kudlova3 kudlova3

16. 4. 2010 22:15

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

16. 4. 2010 20:53

:-p:yes:+6měli jsme dnes k obědu,jen místo feferónek jse dala špetku chilli:-))přidala jsem fotečku,když tak smažu:-))

pbarva pbarva

18. 2. 2010 19:41

Mirco dejte méně feferonky podle chuti a určitě si pochutnáte, Ivano já našel pouze kategorii vepřové maso , tak jsem to dal do ostatních, dělal jsem to z krku , ale naposledy jsem ho dělal ze zadní kýty a to byl zatím nejlepší, takže doporučuju hovězí zadní kýtu

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept z vepřového samurajský guláš hovězí samuraj hovězí guláš recept hovězí samuraj recept samuraj z hoveziho masa vepřový samuraj kuřecí samuraj jídlo samuraj samuraj recept z hovězího samuraj jídlo samuraj z vepřového masa samuraj recept z kuřecího masa samuraj z roštěné hovězí nudlicky samuraj veprovy samuraj recept samuraj z kureciho masa samuraj z hovězího recepty gulas samurajský guláš recepty

Suroviny: maso hovězí, olej, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, feferonka, omáčka worcesterová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQRp

Naposledy jste si prohlédli