Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka Ing. Petr

Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.

Hodnocení receptu je 5,0 (180×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 40 min

65 min (25 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:12

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie15 361 kJ / 3 672 kcal
Bílkoviny61,16 g
Tuky179,92 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy442,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

verca.verik

8. 1. 2018 09:49

:-):-8:yes:

Petrabb Petrabb

31. 5. 2017 11:40

Rychlá a chutná :)

Alahatl

7. 3. 2017 15:26

Děláme ji často, je výborná.

citalec

5. 3. 2017 17:28

Rychlá, jednoduchá, žádné oddělování bílku od žloutku, vždy se povedla. Díky za recept.:yes:

NADEI

12. 2. 2017 14:08

:yes: ručně ,stručně , tak to má být :-) bábovka je upečená, ochutnaná a vyfocená,teď už jen ta návštěva :-O super :yes:

Sabina

15. 1. 2017 15:50

Výborná chválím,do světlého těsta jsem přidala trošku tvarohu.;-)

Smidlova

30. 10. 2016 19:54

Mooooc dobrá byla. Už není, přišla návštěva a nezbyl ani kousíček. Velká pochvala za recept.

Alahatl

29. 4. 2016 07:25

Sníh z vajec netřeba?

pazderka83

8. 11. 2015 21:38

Vinikajici :yes: Moje prvni mramorova babovka a hned se povedla na 1!!! :-K Dekuji za recept :-)

Petra

1. 11. 2015 17:12

Petra:
Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím :-)
I mramorování se povedlo :-)

Petra

20. 9. 2015 17:12

Pavlíno, přečtěte si první komentáře, je to tam popsané :) Také myslím, že by možná stačilo jen promíchat špejlí.

Pavlína

20. 9. 2015 15:58

Zdravím, bábovka vypadá nádherně, chtěla jsem se ale zeptat jak docílíte toho krásného mramorování? - vlijete vrstvu světlého těsta, poté kakaovou, poté zase světlou a takto opakujete??? (já dám všechnu světlou a poté všechnu kakaovou, a to je asi ta chyba že jo?)

LLenule

13. 4. 2015 22:30

Povedla se na 1:yes: Přidala jsem nakrájená jablíčka na kostičky, příště ráda zopakuji:-)

anitramek

26. 3. 2015 11:30

Rychlá, skvělá, chutná...prostě nemá chybu :yes::-p

satan

20. 3. 2015 19:03

Dnes jsem pekl poprvé v životě bábovku podle toho to receptu a výsledek špicovej jak chuťově tak vzhledově tak že bodík:yes::-p

1 2 3 4 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší

Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bábovka Ing. Petr

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoZ