Rebarbora v receptech - rady na nejlepší pochoutky
Rebarbora neboli reveň je vyhledávaná pro velký obsah minerálů a vitamínů. Na druhou stranu obsahuje vysoký obsah kyseliny šťavelové, kvůli čemuž bychom to s konzumací této zeleniny neměli přehánět. Rozhodně bychom si na ní neměli pochutnávat každý den. V průběhu roku se obsah nebezpečné látky v rostlině zvyšuje, což je důvod, proč je po sezóně, která trvá zhruba do poloviny června, škodlivá pro všechny.
Související články
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12 variant přílohového zelí: Jak na nejlepší cuketové i pórkové a k čemu se hodí patizonové
Gemerské guľky: Slovenská specialita z brambor nejlépe chutná se zelím a vyškvařenou slaninou
Dokud peču, žiju, říká Iva Trhoňová, která je upoutána na vozík, přesto vydává kuchařky, fotí a vymýšlí nové recepty