Lečo - polotovar
Tento polotovar obsahuje směs šťavnatých paprik a zralých rajčat, která je ideální pro rychlou a snadnou přípravu oblíbeného leča. Stačí přidat klobásu nebo vajíčka a během chvíle máte na stole lahodný pokrm.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 96,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata omyjeme a pokrájíme podle velikosti na kostky nebo čtvrtky. Papriky omyjeme, odstraníme semínka a pokrájíme na proužky.
Krok 2: Rozpustíme tuk, vhodíme na něj zeleninu a společně podusíme.
Krok 3: Potom naplníme do čistých sklenic, uzavřeme víčkem a sterilujeme cca 1 hodinu při 80 °C.
Zveřejněno 3. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo - polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DqyY
Moje poznámka
Lečo - polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DqyY
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 13 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský cibulový koláč
Neregistrovaný před 6 minutami
Zelný salát s mrkví
Neregistrovaný před 17 minutami
Krémová pórková polévka
radbastim před 21 minutami
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nudle se smetanou, koprem a uzeným lososem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sépiové špagety s marinovaným lososem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 2 hodinami
Celerový salát s ořechy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tématické fráze:
zavařené lečo,
recepty na domácí lečo zavařené,
lečo,
zeleninové lečo zavařené,
lečo zavařené,
zavařené zeleninové lečo,
recept na zavarené lečo,
lečo zavařené recept,
lečo do sklenic,
jak zavařit lečo,
recept na zeleninové lečo do sklenic,
zavarene lečo recept,
zelenina na lečo,
lečo polotovar,
polotovar na lečo,
leco ze sklenice,
lečo jako polotovar,
zaváření leča,
nálev na zeleninové lečo,
zavarene recepty na domácí lečo
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
tuk ztužený
Komentáře (17)