Španělská česnečka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
časopis F.O.O.D.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2013 08:30
20. 5. 2010 21:41
Krásné foto, dobré dobroty
20. 5. 2010 16:51
Děkuji Elizo
20. 5. 2010 13:07
Lenko, děkuji za recept. Polévka je moc dobrá. Použila jsem toustový chleba, který se za těch 15 minut úplně rozvařil (pomáhala jsem mu metlou), takže se polévka příjemně zahustila. Výborné.
Posílám bod a nějaké obrázky .
Posílám bod a nějaké obrázky .
18. 5. 2010 10:07
Děkuji Václave
18. 5. 2010 08:38
Při každé příležitosti, když dojde na jídlo a přijde řeč s přáteli na česnečku dojde vždy ke sporu, která je ta pravá jedině správná.Už si ani nikdo netroufne říci (to dříve se nestávalo) a trvat na tom, že je to "Budějcká" , "Šumavská", "Písecká", "Táborská" atd. Zkrátka je to "TA NAŠE" oblíbená. Takže se nedivím Lence, že ji nazvala "Španělská" a jak je vidět jak nechtěla trvat na konkrétním kraji, přisvojují si ji z více míst, ale kdo to může odpřísáhnout, že právě je ta jediná VAŠE a ne třeba Bulharská. Však je to jedno. Hlavně že chutná. HI HI. Václav. +bodík 3
17. 5. 2010 19:07
To by asi opravdu nebyla španělská
17. 5. 2010 18:28
špagisouhlaslibeček všude kolem nás
17. 5. 2010 17:57
Sice nevím, proč španělská, když v Jizerkách ji takhle děláme od pradávna, ovšem s řepkovým olejem,jo a hádejte, co se tam má přidat? Správně - libeček - jo pak to není ta španělská asi každopádně
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Právě bylo uvařeno:
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 4 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 5 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 5 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 6 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 7 hodinami
Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla)
Jan Nemec uvařil před 7 hodinami
Levná a rychlá bublanina
mischelinka uvařila před 8 hodinami
Mokrý koláč s ovocem
Matea uvařila před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
faluska uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Další recepty
Tématické fráze: šumavská česnečka babicovy dobroty táborské těstoviny pravá česnečka pravá česnečka recept f.o.o.d. recepty f.o.o.d. časopis časopis f.o.o.d. taborske testoviny jak připravit česnečku sumavska cesnecka recept recept na spanelskou cesnecku čěsnečka recept španělská česnačka recept -celozrnny chleb s repkovym olejem čěsnečka španělská polévka recept šumavska čěsnečka španělská česnčka foto jak připravit polévku česnečka česnečka špnělská
Suroviny: chléb, olej olivový, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, vejce, sůl
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
9 názorů