Barevný guláš - neguláš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 954 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,67 g |
Tuky | 16,47 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 80,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že gulášů tu máme přehršel, tak snad jeden navíc neuškodí :)
Trik se "skoropřipálením" mi prozradil kamarád profikuchař, podivovala jsem se, proč je v hospodě guláš vždy tak krásně tmavý a já mám takovou vybledlou napodobeninu. Barvu dělá ta připálená cibulka ( a i zvláštní "plnou" chuť).
Zpočátku jsem dělala cibulku až skoro dotmava a pak maso - jenže než se obdělalo maso, cibule se už opravdu připalovala a zanechávala hořkou pachuť, takže postup jsem upravila po svém.
Podáváme s čím je libo, já nejraději čerstvý chléb.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2015 21:13
casino: Mlčeti zlato
19. 10. 2015 20:40
Neodblaní-li mi kližku Blanička, neodblaním si ji ani sám...
Proč taky, KLIŽKU, a na guláš, že
...ale jinak
No, tedy až na drobnosti...
Proč taky, KLIŽKU, a na guláš, že
...ale jinak
No, tedy až na drobnosti...
1. 5. 2014 15:25
na přání opět uvařeno, opět bez kapie a opět vynikající ... Ivano jsi
9. 4. 2014 10:52
včera jsem gulášek uvařila, po bytě se linula taková vůně že můj nebyl líný a vstal z gauče. Neměla jsem kapii ale i tak gulášek nemá chybu. Určitě se k němu budu vracet. zasloužený bodík
15. 11. 2013 21:36
výborný, manžel (i já) se ještě teď oblizujeme až za ušima :)
5. 5. 2013 17:26
Vypadá lákavě, jen koření si míchám sama a místo masoxu bych použila vývar - díky mým psiskům mám většinou nějaký k dispozici. Ale určitě vyzkouším.
31. 10. 2012 16:47
nejlepší guláš jaký sem kdy jedla...děkuji za recept
30. 4. 2012 15:18
Tak Barevný gulaš zrovna vařím, snad se povede ale věřím, že jo:) děkuji za recept:)www.toprecepty.cz
12. 2. 2012 19:21
PavlinaK.: děkuji moc, vždy mě potěší, když se jídlo povede a chutná i ostatním
11. 2. 2012 11:13
GULÁŠEK JE LUXUSNÍ ... UŽ HO VAŘÍM POTŘETÍ A CELÁ RODINA SE ... DÍKY ZA SUPER RECEPT
7. 1. 2011 20:21
výborný
14. 8. 2010 21:24
Leniiku, doufám, že se povedl a že chutnal
14. 8. 2010 12:27
gulášek mám ted na plotně a už se na něj těšíím
31. 7. 2010 11:51
Isahu
31. 7. 2010 10:40
Výborný gulášek, právě jsem ho uvařila k obědu. Chilli papričku jsem dala jen jednu, máme opravdu pálivé a bohatě to stačí.Připojuji bodík za skvělý recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Tématické fráze: pripaleny gulas připálená cibule připálené maso připálená cibulka jak udělat tmavý guláš co s pripalenym gulasem jak na připálený guláš tmavý guláš líný guláš nejlepší pečený guláš cibulka na guláš barva guláše pripalena cibulka v gulasi připálená paprika guláš neguláš gulas bez cibule připálená cibule v guláši guláš s cibulkou co s připálenou cibulkou co na připálený guláš
Suroviny: kližka hovězí, cibule, olej, víno červené, česnek, majoránka, koření grilovací, chilli paprika čerstvá, masox, kečup sladký, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, mouka hladká
Barevný guláš - neguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wK8m
27 názorů