Ježek s plným bříškem
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dnes byla k večeři klasická sekaná, kousek směsi jsem si odebrala před přidáním rohlíků a cibule a udělala několik ježků pro veselejší stolování...:)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2012 19:56
Sem tu poprvé, dal sem náhodný tip a bum s tímhle zazářím. Dííííky snad se mi to povede
14. 1. 2011 18:40
14. 9. 2010 11:31
mirco, tak to jsem ráda, že se líbilo, aspoň trochu radosti do těch nemocí
14. 9. 2010 11:08
Isahu ježečky jsem vyzkoušela a byl úspěch. Kluci z nich byli nadšení a určitě u nás nebyly naposledy. Kluci měli neplněné,my dospělí s vajíčkem. Očka jsem jim dělala z hřebíčku a záda jsem "nastříhala". Fotky nejsou,ale boďka č. 14 ti už letí.
9. 9. 2010 12:05
ježeček na mne vykoukl z náhodných a ejhle ona opět Iva
super to ukládám a dětem udělám.+1
super to ukládám a dětem udělám.+1
9. 9. 2010 00:49
Ten je krásný,dávám bodík.
14. 8. 2010 21:17
Marie, díky, jsem ráda, že chutnalo a že se vnučce líbilo člověk jí i očima, hezky a vtipně upravené jídlo na talíři udělá radost dvojnásobnou.
Bibi a mamkapavla, ano, máte pravdu, jsou to vlastně pštrosí vejce, jen veselejší
Bibi a mamkapavla, ano, máte pravdu, jsou to vlastně pštrosí vejce, jen veselejší
14. 8. 2010 15:11
Ježečka jsme měli dnes na oběd. Místo párátek jsem dala slané tyčinky. Tříletá vnučka byla nadšena. Je to jídlo i pro malé děti. Záleží z jakého masa je mleté maso. Já jsem měla z králíka. Bohužel nemám fotoaparát, takže fotku nemůžu poslat. Důležitá je další inspirace. Bodliny ze slaných tyčinek, nos z kukuřice, oči z hrášku a jazyk z červené papriky. Na bodliny ze slaných tyčinek jsem napíchla třešně.
14. 8. 2010 13:01
Ishau tak nápady ti opravdu nechybí a navíc jsou nejen chutné, ale i vtipné a hezké+10
14. 8. 2010 11:32
Isahu, koukám, že dneska tvoříš ve své kuchyni samá zvířátkažabák,ježek a co půjde do třetice Je to moc pěkný a dobrý, znám to taky pod názvem Pštrosí vejce. Dávám ti 9.boda
14. 8. 2010 10:57
tento recept znám jako pod názvem pštrosí vejce. je to velmi dobré. Krásný ježek
14. 8. 2010 08:22
no to je hezký nápad
14. 8. 2010 08:18
martina a srettka, určitě by šlo nahradit párátka i pepř něčím jedlým, toto bych také malým dětem na stůl nedala ...byl to momentální nápad na stůl dospělých, když jsem plácala sekanou - takže jsem použila, co doma bylo...budu moc ráda, když uděláte ježky "celojedlé" a ukážete fotečku, jak se povedlo
14. 8. 2010 07:44
a místo bodlinek mandličky, aby se to dalo zblajznout i s tím kaktuskem na zádech
14. 8. 2010 00:59
Výborný nápad. Děkuju za inspiraci. Pro děti bych na ozdobu ale volila jiné suroviny. Očičká a čumáček z pepře, bych raději nahradila mraženým hráškem a na bodliny místo oliv, bych dala sherry rajčátka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 4 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 23 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 15 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 2 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 4 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 4 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 14 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 15 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: co jí ježek slaný ježek slaný dort ježek mořský ježek recept ježci z mletého masa jezek z chleba mořský ježek recepty co jí ježci ježek z mletého masa nápady ježek ježek ze sekané jezek recept slané dorty ježek bodliny na slany dort kluci v akci recepty ježci recept mořský ježek ježek recept na ježky co ji jezek? ježci s plnymi bříšky
Suroviny: maso mleté, sůl, pepř, česnek, vejce, vejce
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
20 názorů