Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
Tuky | 16,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2009 10:30
recept jsem vyzkoušela a celé naší rodině moc chutnal,je to fakt moc dobré jídlo a hlavně trošku rychlé když není čas
3. 8. 2009 21:56
Musím přiznat, že jsem se v tom receptu uplně ztratila a
9. 6. 2009 18:07
No,tohle mi přijde teda úlně přitažené za vlasy...jíška Knorr..ta omáčka musí chutnat hrozně...a hlavně si nemyslím,že by bylo nutné to maso 2x vyndavat.Není potřeba...
5. 11. 2008 13:56
Já pokazím i vtip. Myslela jsem ten Friťák postavit na tu plotýnku.
5. 11. 2008 13:54
No, já jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám ten postavit na tu elektrickou plotýnku ???
Naštěstí mám plyn, takže snad nevyhoříme.
Naštěstí mám plyn, takže snad nevyhoříme.
5. 11. 2008 13:24
Olina-preclik- rozhodně vyzkouším, vždycky na to zapomenu
5. 11. 2008 12:13
Jestli tady nemá autorka na mysli velkou elektrickou pánev
5. 11. 2008 09:40
Pominu recept, ale mám kamarádku, která má fritézu na chatě a tak nějak z nouze v ní i vaří.
5. 11. 2008 02:04
Konečně nějaká vstřícná roštěnka
5. 11. 2008 00:50
Jitule,nemám nic proti začínajícím kuchařinkám.Každá z nás nějak začínala. Ale poslat recept s takovýmto postupem je do nebe volající. Ráda bych viděla váš obrázkový postup. Dělat tohle maso ve friťáku??? Přece dnes není apríl!!! A pak ještě něco k postupu. Každý nemá stejný friťák jak máte vy. Já u svého friťáku nemám nějakou polohu 2 a kousíček . Znám polohy jiné.
4. 11. 2008 23:55
Libeček velmi dochucuje. Zkuste ho dát místo celerové natě na brambory, když je vaříte a ucítíte rozdíl. Friťák taky nachápu, ale mě víc vadí, že tam zůstala ta jíška Knorr. To je rekalma, která tu nemá co dělat! A ještě mě docela nadzdvihlo, že mi předepisuje, na jaký stupeň zapnout el. plotýnku a vůbec se nezmiňuje o plynové. Co si počnou ty, které vaří na plynu? Vždyť nebudou vědět, jak to zapnout a jak vařit...
4. 11. 2008 23:54
Jani, libeček právě dochucuje a lip než maggi atd. Hodí se do všeho. Já ho využívám fakt hodně a jak říká můj "pán", tak kromě sladkých knedlíků a bábovek fakt do všeho. Nikdo si nikdy nestěžoval.
4. 11. 2008 23:27
Libeček voní, Ladi, ale nezdá se mi, že by dochucoval, ale třeba mám fakt vypálenou hubu
4. 11. 2008 23:26
Ono je to rychlé. Já to vyzkuším místo s maggi s libečkem. Jak známo - maggi, tedy správné je právě z libečku, ale upraveno chemicky.
4. 11. 2008 23:12
žížalko, ale krom hořčice je tam jen to magi, no, budjiž, taky ho používám a pokud vím, všude i v restauracích se bez něj neobejdou, ale ten postup..asi neusnu dneska
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 31 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku
Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška
Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lk4
34 názorů