Tofu pěti vůní
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,85 g |
Tuky | 40,54 g |
Vláknina | 32,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,06 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 111,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
- Tofu po osmažení můžeme "vysušit" kuchyňskými utěrkami, i když tofu olej skoro vůbec nevsákne.
- Koření "Pětí vůní" koupíte ve specializovaných prodejnách.
- Obalení tofu: prsty každý trojúhelníček promneme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2011 01:44
22. 12. 2010 18:30
22. 12. 2010 18:27
31. 8. 2010 19:54
31. 8. 2010 18:36
31. 8. 2010 18:32
31. 8. 2010 17:54
31. 8. 2010 17:12
31. 8. 2010 16:57
31. 8. 2010 16:51
31. 8. 2010 16:43
K receptu se moc vyjadřovat nebudu-nic pro mne, mám ráda šťavnaté věci a tohle by bylo pro mne určitě suché a pak, nerada jím úplně zdravě
31. 8. 2010 15:53
31. 8. 2010 15:49
31. 8. 2010 15:47
Posielam bodík + 2
31. 8. 2010 15:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 15 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 38 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 43 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 54 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Další recepty
Tématické fráze: co je tofu tofu recepty recepty z tofu tofu co to je tofu jako řízek bílé tofu recepty co je to tofu jak jíst tofu tofu tofu recept kdy jist tofu syrove tofu tofu na sladko co z tofu recept z tofu recept na tofu recept s tofu recept na řízky z uzeného tofu recepty na tofu recept tofu
Suroviny: sůl mořská, koření pěti vůní, cukr hnědý, česnek, zázvor čerstvý, tofu, olej rostlinný, pórek, pórek, rýže
Tofu pěti vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LnZ
21 názorů