Bedlový perkelt s noky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 44,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo bedel můžeme použít žampiony.
Zdroj: tv Paprika
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2014 20:35
Vynikající! Dneska jsem uvařila a skvěle jsme si pochutnali Jsme masožravci a tak jsem do perkletu přidala na kousky nakrájené vepřové maso, které jsem si naložila s medvědím česnekem... dlouho jsem tak skvělé jídlo nejedla Hned jsem si ho připsala do své kuchařky
20. 9. 2010 13:54
20. 9. 2010 13:28
+
20. 9. 2010 11:31
Jak to tady tak čtu, nejsem sama, kdo má s bedlama "problém". Já je vlastně jen smažím jako řízky. Ale tenhle recept mě zaujal. Vypadá opravdu úžasně. +6
20. 9. 2010 11:27
Cathleen nádhera. Škoda, že jsi nedala recept včera. Řešila jsem problém, co s mísou bedel - no, nakonec z nich byly plněné,škvarečky,... . Ale tohle si uložím a pokud ještě vyrazíme směr les a bedly,tak 100% vyzkouším.
20. 9. 2010 10:56
No to musí být moc dobré+5
20. 9. 2010 10:34
Ještě najít bedly (ale to musím někam níže) a je to
20. 9. 2010 10:33
Ahojky, tak tě u nás vítám
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další Takže je dnes trochu posmažím na cibulce a budu mít v mrazáku základ na tenhle perkelt, opravdu nám moc chutnal a rádi si ho zopákneme.
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další Takže je dnes trochu posmažím na cibulce a budu mít v mrazáku základ na tenhle perkelt, opravdu nám moc chutnal a rádi si ho zopákneme.
20. 9. 2010 10:29
Zdravim na Top receptech. Jsem tu nova,ale ted jsem neodolala a musim fakt pochvalit .Nasbirala jsem kvanta bedel,vetsinu rozdala. Hledala nejaky receptik na bedly jinak,nez smazene a skvarky,ale nikde nic..Jeste nejake stale mam v lednici,tak urcite vyzkousim Moc dekuji..
20. 9. 2010 10:00
Jari, zkus použít žampióny, ty byly v původním receptu
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso
20. 9. 2010 09:58
Tak na bedly moc štěstí nemám, ale recept a fotka jsou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 3 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 4 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 4 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 6 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 6 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 6 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: bedlový guláš houbový perkelt noky maďarské noky noky z hladké mouky bedlový guláš recept perkelt recept noky z hrubé mouky perkelt z králíka perkelt bedlový řízek bedly do mrazaku noky recept houby recepty perkelt z bedel perkelt z hub gulaš z bedel guláš z bedly bedly v lednici bedlový guláš
Suroviny: cibule, houba bedla, paprika, rajče, česnek, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, nať petrželová, vejce, voda, sůl, mouka hladká, mouka hrubá
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
11 názorů