Jahodovotvarohové pokušení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 141,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2011 08:53
Pajaja: Pavlínko, děkuji za komentík i moc hezké fotky
21. 6. 2011 12:13
Ivi, vyráběla jsem už dávno, až teď jsem se dostala k tomu přidat fotku. Byl to výborný dortík, u nás rozhodně ne naposledy. Přidala jsem fotečku, jestli nevadí. . .
28. 5. 2011 12:53
stuska: asi záleží na zralosti jahod, ony bývají některé navrchu červené, ale uvnitř ještě bledé, pak ti to tu barvu nedá ...ta vrstva jsou vlastně jen slazené rozmačkané jahody, pyré, spojené troškou vody se želatinou...
28. 5. 2011 12:21
Já jsem tak také dala červenou želatinu, ale takovou barvu mi to neudělalo.
27. 5. 2011 17:25
stuska:a nebude to tím, že je tam červená želatina??
27. 5. 2011 17:23
jak to , že to máte tak krásně červené.Já jsem dnes udělala a takovou nádhernou barvu to tedy nemá.
16. 2. 2011 16:07
mam na to chut ......................................................................................................................................................................................................www.kůn.cz
24. 10. 2010 22:09
Mám moc ráda tyto typy moučníků. A vypadá opravdu nádherně
24. 10. 2010 22:03
isahu - děkujeme za přání
23. 10. 2010 22:37
Petro, já děkuji - za důvěru a vyzkoušení Vše nejlepší Vám i manželovi
23. 10. 2010 22:29
včera jsem chystala na dnešní oslavu mých a manželových narozenin. Použila jsem želatinový ztužovač za studena a povedlo se. Všem moc chutnalo. Určitě zase udělám. Děkuji za recept.
22. 10. 2010 11:16
Jano, děkuji za vyzkoušení, těší mě, že chutnalo
22. 10. 2010 10:10
Dort jsem vyzkoušela a opravdu nemá chybu, jen se po něm zaprášilo! Díky za recept.
15. 10. 2010 14:11
mňam, určitě zkusím akorát nechci vidět tu želatinu to zase dopadne
4. 10. 2010 13:40
magdalenko, zkus želatinový ztužovač za studena od Dr. Oetkera. Já s želatinou také nekamarádím, ale s tímhle ztužovačem to jde jedna radost.
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina
Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr
Jahodovotvarohové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myXr
62 názorů