Kořeněná zelenina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 696 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 2,22 g |
Vláknina | 62,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 122,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podávat i se sýrem Halloumi, který osmahneme na té samé pánvi – bez tuku. Máslo mícháme s olejem, protože se pak máslo nepřepaluje.
Inspirace - Prostreno z 28.9.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2010 11:58
1. 10. 2010 10:58
1. 10. 2010 10:45
1. 10. 2010 10:37
1. 10. 2010 10:33
Teď v úterý to vařili v Prostřeno! jako Marocká zeleninová inspirace a vypadalo to výborně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 30 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 36 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 59 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Podzimní kořenová zelenina: Jaké jsou možnosti využití
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný květák květák recepty recepty z květáku jídla ze zeleniny zelenina recepty ze zeleniny korenena petrzel recept nakládaný květák se zeleninou kořeněná jídla recepty inspirace zeleniny zeleninová jídla recepty recept na květak se zeleninou smazena zelenina po indicku kořeněná dušená zelenina top recepty marocká zelenina zelenina-recepty marocká zeleninová inspirace recepty květák zelenina recepty zelenina masala
Suroviny: květák, mrkev, cibule červená, chilli paprika čerstvá, česnek, petržel, koření garam masala, máslo, olej, med, citron
Kořeněná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ7Y
5 názorů