Italská mortadella
Suroviny
Porce: 1 dávka - pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Energie | 16 922 kJ / 4 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,32 g |
Tuky | 356,37 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 15,30 g |
Sacharidy | 15,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Taliansky recept. Pripravuje sa aj z kuracieho mäsa, ako koreniny miesto olív sa používa na hrubo drvené celé čierne, zelené alebo farebné korenie. Vyrába sa v tvare šunky, jej príprava je dom od domu iná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2010 13:30
Janka Remkovková, dakujem
3. 11. 2010 10:40
3. 11. 2010 10:03
mnam, to muzu o vikendu vyzkousim,snad se povede i fotka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 minutou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 12 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 28 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 58 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Slavný italský salám mortadela se hodí do salátu i těstovin. Připravíte z něj ale také jemnou pomazánku neboli pěnu!
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: salám mortadela výroba mortadely domácí mortadela mleté maso recepty práva mortadela recept mlete maso domácí mortadella domácí výroba mortadely mortadela výroba bůčková mortadela výroba mortadela salám mortadela recept domácí mortadela recept mortadela salám tlačenkový rukáv salám mortadela top recepty masová mortadela pravá italská mortadela bučkova mortadella bůčková roláda vařená v rukávu
Suroviny: bůček bez kosti, vejce, česnek, koření černé mleté, sůl mořská, vegeta, paprika sušená sladká, olej olivový, olivy
Italská mortadella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ4G
3 názory