Mramorové maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,62 g |
Tuky | 85,34 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2015 22:48
já to dělám do formy na bábovku a na stole to hezky vypadá
23. 10. 2012 14:32
Pekla jsem včera přítelovi do práce a super Mám novou formu na biskupský chlebíček. Děkuji moc za recept, určitě budu víckrát opakovat
8. 4. 2010 16:49
Robila som na sviatky, malo to veľký úspech. Do vaječnej zmesi som dala šampiňóny a kápiu, vynechala som uhorky. S čistým svedomím môžem recept iba chváliť! Jednoduché, efektné a chutné! +
24. 11. 2008 15:49
Moc dobré. Do vaječné směsi jsem nedávala okurku, ale jen kapii, petrželku a ochutila bylinkovou solí. Dávám jedničku
25. 10. 2008 21:24
Receptík jsem včera vyzkoušela,s malými obměnami(žampiony,klobáska) a bylo to výborné..o)),jak za tepla,tak i na studenou mísu.Dnes jsem masko nakrájela na plátky a na rozpáleném oleji ještě osmahla a podávala s bramborovou kaší a okurkovým salátem.Všem moc chutnalo.Hodnotím velkou jedničkou.o))
25. 10. 2008 18:58
Tak i 2.pokus dopadl skvěle a tejaje díky za recept a tip na výborné pohoštění. Nezbylo!
24. 10. 2008 17:49
Na zítřek jsem si tohle přichystala, jako studené pohoštění. "Neprozřetelně" jsem ochutnala já i manžel. no a ráno půjdu pro maso, protože přece nedám hostům zbytky
14. 7. 2008 07:59
vcera mi necakane volali priatelia, ze su dve hodiny pred mnichovom a maju cas na lietadlo 4 hodiny, tak sa zastavia. hladala som co narychlo narychlo a k comu mam kompotentny, mramorka vyhrala, lebo je absotulne nepracna, akurat som nemala kapiu a uhorku, tak som do zmesy pretlacila par struckov cesnaku a nakrajala vnat z jarnej cibulky, kym v povodnom recepte, taku dobru chut dava kapia, tu mi cesnak urobil uplne zazraky. neprehanam, ale ako som dala maso na stol, tak za 20 minut bolo prec.....Keby som mohla tak dam znovu 1.
24. 4. 2008 10:45
Nechci chválit svoje recepty, ale toto maso když dobře vychladíte v chladničce, dá se dobře krájet na tenší plátky a dobře vypadá na studené míse.
24. 4. 2008 01:58
Maso vypadá moc dobře. Tak jsem ještě nepřipravovala, dělám jen rolády, nebo např. udělám kapsu v libovějším bůčku a naplním.
23. 4. 2008 23:54
ihned hodnotim....je to vyborne. robila som to zatial iba z morcacieho a kuracieho. po mojej prvej skusenosti, ked bolo to maso prilis biele...take akokeby chudorlave, tak som ho z tej vonkajsej strany zacala potierat viac paprikovou marinadou...ale Vam by to mozno nevadilo, ze to masko je take bielucke.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 18 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak snadno připravit mraženou zeleninu do polévky? Jaké druhy zeleniny jsou v ní nejchutnější a jak je zmrazit
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: porcování vepřového masa studené pohoštění porcování srnky porcování srnce porcování vepřového porcovani kyty porcování vepře porcování srnčí maso porcovani masa porcování srnčího masa porcování vepřové kýty pohoštění recepty studené maso porcování srnčího vepřové maso porcování jak krájet maso jak porcovat vepřové maso jak porcovat maso porcování masa na roládu porcování srnčí
Suroviny: kýta vepřová, vejce, mouka hrubá, kapie nakladané v oleji, okurky sterilované, sýr tvrdý, mléko, olej, sůl, pepř
Mramorové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D4A
11 názorů