Labutě z odpalovaného těsta
Z odpalovaného těsta nemusíme péct jen klasické věnečky nebo větrníky. Když popustíme uzdu své fantazii, brzy náš stůl ozdobí skupinka elegantních labutí. Nejen že jsou krásné na pohled, ale díky lehkému máslovému krému, kterým jsou naplněné, také skvěle chutnají.
Suroviny pro 1
1
16 labutí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 543 kJ / 2 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 175,78 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 177,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2011 23:06
27. 2. 2011 21:13
27. 2. 2011 20:51
27. 2. 2011 19:40
27. 2. 2011 19:34
27. 2. 2011 19:12
27. 2. 2011 18:47
27. 2. 2011 18:24
27. 2. 2011 17:58
27. 2. 2011 17:24
27. 2. 2011 17:15
27. 2. 2011 17:12
27. 2. 2011 17:07
27. 2. 2011 17:01
27. 2. 2011 16:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 35 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma odpalované těsto: Poradíme vám, jak s ním pracovat
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: labutě recept větrníková buchta buchta z odpalovaného těsta větrníky z odpalovaného těsta větrníky labutě recept na labutě labuťky z odpalovaného těsta recepty labutě sladké labutě recept-labutě z odpalovaného těsta větrníková buchta na plech recept odpalovane testo-labute recept labute odpalované těsto recept labuť recept větrník jako labuť venecky labute větrníková náplň hlava labutě recepty,labute z odpalovaneho testa
Suroviny: voda, sůl, tuk palmarín na pečení, krupice, vejce, mléko, cukr krupice, zlatý klas, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový
Labutě z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8o3m
34 názorů