Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,90 g |
Tuky | 72,06 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 38,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2011 14:46
pěkný recept
20. 3. 2011 14:40
Elí - vypadá to "mňamoozně" dávám bodík /a ať si říká kdo chce - co chce-zeleninou se nic nemůže zkazit- udělá na talíři "parádu" a také je zdravá / jen nedávat k omáčkám typu "svíčková" a tak potom je to OK.
20. 3. 2011 14:32
Výtečný recept a nádherné obrázky. Jo Eli, jak je někde smetana, tak to nemůže být špatný recept, poslední dobou bych ji nejraději cpala snad do všeho, nic se jí nepokazí.
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
20. 3. 2011 14:01
Čokoládko... Až mi ujelo "fuj", když ty krky nasypal do polévky přímo z polystyrenového tácku...
20. 3. 2011 13:59
Znalec, který si pletl blanšírování s gratinováním, všechno pro něj bylo staré a out, ale že omýt maso před kuchyňskou úpravou je "in" v každé době mu nikdo neřekl.Pro mě to byl afektovaný pozér.
20. 3. 2011 13:57
Já mám ráda oblohu k minutkám, ale, není to tak dlouho - mně dali v jedné restauraci svíčkovou a jako " oblohu " kyselé zelí a nakládaný celer, tak to opravdu nemusím
20. 3. 2011 13:56
Eli, to bylo vidět, že to je teorií o trochu víc poznamenaný frajírek...jemu hlavně vadila sterilovaná kukuřice...jenže čerstvou těžko sehnat v téhle době. Taky máme rádi čerstvou zeleninu jako přílohu
20. 3. 2011 13:46
Jj, přesně. A když vařil... Pohlreichovo "slavné" jídlo a výrazy stejné jako Manu "NAŠE maso, NAŠE polévka..." Má to holt nakoukaný...
20. 3. 2011 13:42
Pekne, chutne fotky.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
20. 3. 2011 13:37
Eli, ten kluk pravděpodobně viděl párkrát Emanuela alias Itala v kuchyni, popř. dostal k Vánocům kuchařku J.Olivera a teď žije v iluzi, že se z něj stal gurmet.
20. 3. 2011 13:25
Děkuju za komentáře. Jsem ráda, že máte na zeleninu na talíři podobný názor, mě totiž v tv nadzvednul mladík, který tento týden v Prostřeno u starší paní v Písku kritizoval talíř s oblohou... Víme, proč to říkal (pravděpodobně dost kouká na televizi), ale na návštěvě se mi to prostě nelíbilo.
20. 3. 2011 12:39
Dělám velmi podobně jen bez česneku, proto vím, že bodík je oprávněný.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
20. 3. 2011 12:30
Já čerstvou zeleninku taky miluju a dávám jí přednost před jakoukoli jinou přílohou, jinak dělám vlastně stejně
20. 3. 2011 11:48
Čo sa týka oblohy,mám rovnaký názor ako Eliza..možno to teraz neni moderné,ale nám to tak chutí a jedlo vyzerá pestrejšieMusím dať bod za pekný recept (robila som podobne a bolo to výborné) a krásne fotky
20. 3. 2011 10:42
moc pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 minutou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 12 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 31 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 59 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuře se žampionovou omáčkou kuře s žampionovou omáčkou kuře na žampionech omáčka kuře na žampionech kuře na smetaně s česnekem pohlreichovo kuře kuře se žampiony kuře s žampiony omáčka na kuře žampiony kuře na smetaně se žampiony brokolicova polevka emanuel kuře s omáčkou kuře se smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetaně moderní gastronomie- recepty kuřecí maso pstruh s vinnou omáčkou top recept kure na smetane s zampiony zdravé kuře na žampionech kuře-žampiony-kukuřice
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, česnek, cibule, víno bílé, vývar, smetana ke šlehání, olej, máslo, petrželka hladkolistá, pepř, sůl
Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE8X
20 názorů