Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2011 12:21
3. 4. 2011 11:31
3. 4. 2011 11:28
3. 4. 2011 11:27
3. 4. 2011 11:15
3. 4. 2011 11:04
3. 4. 2011 10:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 7 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 2 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 59 minutami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: úprava sušených hub čerstvý špenát recept čerstvý špenát příprava sušených hub sušené houby pod maso sušené houby úprava maso ke spenatu sušené houby polévka sušené houby příprava čerstvý špenát příprava sušené houby do polévky sušený špenát polevka z baby spenatu sušené houby do polévky: úprava sušené houby čerstvý baby špenát recept čerstvý listový špenát příprava recept čerstvý špenát polévka z uzeného masa čerstvý špenátová polévka
Suroviny: maso uzené, hříbky sušené, špenát baby, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, česnek, bylinky polévkové, pepř, sůl
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
7 názorů