Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2011 21:58
Opravenodíky
9. 4. 2011 21:57
Tam v tom receptu, je mysleno v te jedne vete, ze 100 gramu ??? asi tam ma byt jahod?? Ale je to naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera
9. 4. 2011 21:57
Rebí já to taky dělala s celýma jahodama,ale chtěla jsem do té šlehačky tu jahodovou chuť
9. 4. 2011 21:50
Lenočko,dávám ti hezky kulatý 10.bodík za tuhle parádičku
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
9. 4. 2011 21:38
Krásný moučník+9
9. 4. 2011 21:35
Leni
9. 4. 2011 21:31
Bomba - hned bych si dal ke kafíčku
9. 4. 2011 21:29
Jani jo moje zákuskyještě kdybych tady měla ty krky co by baštilyale tohle jsem nabalila kamarádce domů moc jí chutnalo tak mám už jen jeden kousek
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
9. 4. 2011 21:28
9. 4. 2011 21:20
Danuš
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
9. 4. 2011 21:20
Lemi, to je krása podle pravítka a jistě i moc dobréjá sladké nemám ráda, ale co je s jahodami a šlehačkou, tak to můžu a dokonce miluju a tak čekám, až vyrostou a udělám podle tebe Dávám ti 5.bod
9. 4. 2011 21:11
Jéžiš Leni,já od března nejím sladké,abych se po vánocích zase vešla do kalhot!Ale tohle je zrada!Já snad budu muset buchty a moučníky přeskakovat nebo mne to zničí!!!+1
9. 4. 2011 21:01
Leni, ty a tvé zákusky..to je taková nádhera..
9. 4. 2011 21:01
Jůůů, jahody - už aby byly čerstvééé a provokuješ
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 minutou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 17 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů