Pikantní kančí krkovička
Suroviny
Porce: 3-4,záleží,jak silné plátky si ukrojíme
Nutriční hodnoty
Energie | 10 116 kJ / 2 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,83 g |
Tuky | 165,06 g |
Vláknina | 24,11 g |
Cholesterol | 447 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 69,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem kousek vykostěné krkovice z divočáka, nikdy jsem tohle maso neměla možnost připravit, tak doufám, že mě "znalci divočiny" za výběr použitých surovin neutlučou:-) Nám chutnalo!http://www.toprecepty.cz/recept/19561-bylinkove-no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2011 17:15
bystrouska:Díky moc za vyzkoušení receptu i za hodnoceníPotěšilo mě to
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
17. 10. 2011 12:38
Včera jsem k obědu uvařila tuto lahůdku, jen jsem měla kýtu ne krkovici. Jako příloha byly šťouchané brambory a bylo to výborné. Dávám bod, bohužel nikdy nestačím oběd vyfotit.
20. 4. 2011 07:34
Ivi,Rebi,Dani-děkuji za hezké komentáře a body
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
17. 4. 2011 16:04
Aničko,další krásná inspirace pro mne ,co uvařit ze zvěřiny.Díky +1
17. 4. 2011 15:26
Ann,to je tedy parádičkajá,kdybych měla kančí,jakože nemám,tak bych místo rybízové marmošky dala "rybíz alá brusinky"..ta chuť musí být,dle fotek i rcp soudě,naprosto dokonalá
17. 4. 2011 15:20
Aničko, musím se přiznat, že kance by mid oma nikdo nejedla a já divočinu taky snad nikdy nejedla, možná právě proto, že jsem neměla příležitost, ale tobě za tu parádu posílám aspon pochvalu v podobě jednoho bodu
17. 4. 2011 10:31
Děkuji Vám za milé konemtářemoc mě potěšily vaše reakceDíky i za přidělené body
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
17. 4. 2011 06:09
16. 4. 2011 22:47
krása+7
16. 4. 2011 22:36
Aničko, taky koukám v Hypernově na to kančí maso a napadlo mne totéž, co tebe, aby mne tady pak neutloukli za použité suroviny, kdybych si to nějak upravila. Napadly by mne asi brusinky, asi ne hlíva. Každopádně je to pastva pro oči a jak vám chutnal kanec? Ode mne
16. 4. 2011 22:13
jejda, to bych si táááák dala, to mi ver ,bydlis daleko???
16. 4. 2011 22:02
.... a jdeme na kancéééééé
Super dobrota
Super dobrota
16. 4. 2011 21:35
Aničko, to je krása
16. 4. 2011 20:54
To vypadá náramně a to i ty noky -velenoky
16. 4. 2011 20:40
Kde se ztratil hezký komentář od Špagetky
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 16 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 3 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 4 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 4 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 5 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 6 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 6 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 6 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Ovocný dortík se želatinou
barbora-cz uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Pirohy: Jak připravit různé druhy této pochoutky? Tipy pomohou nejen začátečníkům
Další recepty
Tématické fráze: divočák recepty z krkovice krkovice z divočáka recept krkovice z divocaka krkovice z divočáka recepty krkovička z divočáka divočina recepty divočák krkovice divočák divočák krkovice kančí maso recepty krkovička kančí krkovice-recept recept na krkovici z divočáka rybíz ala brusinky co uvařit z divočáka kanec krkovice noky recept recept krkovice z divočáka pikantní krkovička krkovice s divočaka divocak krkovice recept kančí maso krkovice
Suroviny: maso kančí, koření divočina, olej, špek, cibule, mrkev, hlíva ústřičná, kmín drcený, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, bujón zeleninový, kůra citronová, brusinky sušené, mouka hladká, smetana
Pikantní kančí krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m25O
16 názorů