Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 16:30
tato tvoje parádička mi utekla, Ivčo
krásné foto a marinádka samá chuť
přidám bodík, buď jak buď
krásné foto a marinádka samá chuť
přidám bodík, buď jak buď
21. 2. 2012 13:25
Vynikající, právě spokojeně funím
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
7. 2. 2012 12:04
Už jsem i vyzkoušel.Jak to vypadá,tak to i chutná.Prostě jedna báseň.Děkuji
5. 2. 2012 11:30
mira: pečeme odkryté, aby maso pečením chytlo pěknou barvu.
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí
5. 2. 2012 11:27
Ahoj
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
22. 12. 2011 20:04
Ivulinko - delam poradek ve fotkach a tu jsem si uvedomila, ze jsem vubec nenapsala, ze na Mikulase jsem ozkousela tvuj receptik a ze nam moc chutnal. Takze ti prideluji bodika 30 a dovoluji si i pridat fotku
29. 9. 2011 11:30
už jsem taky dělala z Alberta 2x,jednou v troubě a a jednou na pánvi( bez vody a cibule,jen jsme jí naložila do marinády přes noc ) ,myslim že na pánvi byla lepší,taková štavnatější,akorát zase nebyla šťáva každopádně ta marináda je super
14. 6. 2011 09:21
Už je masíčko v troubě, zatím to tu voní a vypadá to lákavě, už se těším :)
9. 5. 2011 22:04
Výborný, skvělý recept. Četla sem ho v Albertu, ale radši zkouším co už zkusil někdo jiný. Moc jsme si pochutnali. Dala sem šťouchané brambory k tomu. I manžel co nemá rád moje pokusy si mlaskal :)
3. 5. 2011 10:44
Ha!! To mi uteklo, Ivi!! A co hůř, nevšimla jsem si ani v tom magazínu!! Vypadá skvěle, určitě zkusím
3. 5. 2011 10:29
Ivulinko,bodík jsem ti už poslala,chtěla jsem přidat foto z víkendového vaření,ale když jsem to odťukla,někam se mi schovala a nemohu najítTak jen chválím,protože mi chutnalo
27. 4. 2011 09:59
mňam, to je moc pěkné
24. 4. 2011 21:01
Mňááám, už jen za ty fotky a použité suroviny letí bod a nadzvukovou rychlostí...
24. 4. 2011 20:09
Krásná dobrota+a moc príma nafocená
24. 4. 2011 19:16
mňam...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů