Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 394 kJ /
333 kcal
Bílkoviny0,86 g
Tuky33,33 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Krok 2: Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou a pomerančovou šťávou. Necháme trochu zchladnout a nalijeme na parmice. Krok 3: Přidáme čerstvý rozmarýn a necháme marinovat cca 2 hodiny. Krok 4: Poté ryby opečeme na rozpálené pánvi dohněda a přendáme do trouby, vyhřáté na 180°C na 20-30 minut. Krok 5: Průběžně podléváme malým množstvím horké vody.

Zveřejněno 11. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKP0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKP0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Má kosti? =))

ta je krásná:-K:-K:-K nachovka jedna:-8:yes: a vůbec nevadí, že jsem četla pramice:-8:-D:-D:-D
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík;-):-):-K:yes:

Maj jí i v tescu mraženou za pár kaček...dneska jí budu dělat tak jsem na ní zvědavá..:-p

Jeee to je nádherně vypečení rybička.:-p:-p
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky:-!,jen bych přidala candáta jako nej sladkovodní rybu,dle mne tedy.;-):yes::yes:

Ach bože...mňam :-p:yes:

Eli, moc hezké:yes: Já se snad dám na ty rybky, jak to tady vidím:-)):-*

Elizo, pěkný recept+ :-p:yes:

Eliza: Aha, tak to já Makro taky nemůžu, nemám zdroje žádné:-S ale i tak díky, asi může být na ten způsob jak píšeš, i jiná rybka, prima, moc pěkné ještě jednou:-K:-K:-):-):-K

varilamyskakasicku: uz ji vidím na odkazu, díky,´takže je to mořská rybka a kde jí prodávají, je to asi výborný a chutná delikatesa:-K:-K

Ivčo, já jsem ji koupila mraženou v Kauflandu. Ale určitě seženeš v Makru, jestli tam můžeš nakupovat. Já ne...
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...;-)

Pěkné, moc mne to láká, ale rybku neznám:-O Elizo, kde ji mají prosím nebo je odsud???:-K:-p:yes:

Tak rybu vůbec neznám, znám pražmu. Hodně zajímavý a zvládnutelný recept:-p:yes:

Recept libi :-) a fotka jako vzdy - jak ze zurnalu :yes:

Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu, parmice mořská, pečené kaštany na másle, candát na rozmarýnu, pečená ryba na rozmarýnu, parmice na grilu, pečená ryba na másle, ryba parmice, sumec na rozmarynu, pramice recepty, recepty ryby parmice, parmice obecná, recept mořské parmice, pečená treska na rozmarynu, pražma marinovaná v rozmarýnu, parmice s pomerančovou šťávou, mořska ryba parmica, ,parmice, parmice mořská recept, pramice recept

Suroviny:
parmice nachová, máslo, rozmarýn sušený, šťáva citronová, šťáva pomerančová, rozmarýn čerstvý, sůl

Přidat fotografie receptu