Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,72 g |
Tuky | 96,94 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 294,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z webových stránek Český kulinář Petra Stupky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 12:40
16. 6. 2011 11:18
16. 6. 2011 11:11
16. 6. 2011 10:18
16. 6. 2011 10:18
16. 6. 2011 09:12
16. 6. 2011 05:05
15. 6. 2011 23:22
Ostré nože nemám, jen to umím naaranžovat. Ale o strojku uvažuji velmi vážně.
Danielko, domácí nudle do polévky také nedělám, chutnají nám ty kupované (babiččiny)..zatím...třeba se k nim také propracuju.
A teď už dobrou, holčátka moje, vstávám brzy a jdu do práce pěšourem, tak ať to na tu osmou stihnu, když tu vůbec nic nepojede...
15. 6. 2011 21:37
15. 6. 2011 21:23
15. 6. 2011 21:20
15. 6. 2011 21:13
15. 6. 2011 21:07
a šikovné ručičky,samozřejmě
15. 6. 2011 21:05
15. 6. 2011 20:54
Jarko, není to ryba, ale krůtí prsa. Mně osobně ta dochucovadla nějak zvlášť nevadí, občas po nich i sáhnu, ale poslední dobou mám pocit, že když jím v restauraci nějaká chuťově přetažená jídla, tak mě pálí žáha. Ale ta směs na francouzské brambory se fakt povedla, cítím v ní chuť kvalitního sýra a pažitky. A to kořenící směsi už nekupuji vůbec, raději si je namixuji sama.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 17 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 21 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 56 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny papardelle těsto na tagliatelle tagliatelle recept paperdelle angela hartnett recepty paperdele tagliatelle papardale paprdele paprdele tagliatelle těsto paprdelle italské recepty na papardelle papardalle co jsou papardelle výroba tagliatelle tagliatelle recepty papardelle s lososem strojek na nudle imperial tagliatelle výroba
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej olivový, sůl
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Dnr
51 názorů