Makrelová pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 34,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2011 11:49
výbornej recept Dala jsem boďana.
20. 6. 2011 08:31
Jana Remkova:Tak to příliš neztuhlo,ale je to chuťově výbornééé.
19. 6. 2011 22:11
Asi tak jednou za půl roku, možná za rok, dostanu neodbytnou chuť na uzenou makrelu. Někdy na to hned zapomenu, někdy ne. Je to něco z dětství, uzenou makrelu dostal totiž vždycky jen táta a my děti jsme musely večeřet něco "jakože" zdravějšího - třeba žervé na dalamánku... To tátovo jídlo tak vonělo, že jsme ho umluvily a dával nám ochutnávat po malých soustech - bez kostiček... Maminka se asi nechtěla zabývat starostmi, že polkneme kost, nebo tu vůni někde otřeme a budeme smrdět nejen my, ale i zařízení bytu...
Takže recept ukládám a až dostanu chuť, tak i zrealizuju.
Takže recept ukládám a až dostanu chuť, tak i zrealizuju.
19. 6. 2011 22:01
Dělám paštiky často a hodně i pomazánky různé, jsem pomazánková hodně, ale toto neztuhne, musí tam být tuk nějaký dodaný, přidaný, at již máslo, nebo u paštik pak tuk se sádlem
19. 6. 2011 20:17
1974andrea: dej vědět, jak to ztuhlo, moc mne to zajímá a recept bych vyzkoušela
19. 6. 2011 19:03
Já kombinuji uzenou makrelu s nějakým smetanovým sýrem, žervé, lučinou apod., pak se udělá hezky hustá pomazánka. Nedávám sice česnek, ale určitě to vyzkouším.
19. 6. 2011 18:11
Anna Kocikova:To je fakt,to by se dalo přimíchat,v receptu to teda nebylo,ale určitě by to ztuhlo líp.
19. 6. 2011 17:42
Já bych možná přidala 2 cm plátek másla,aby to líp zatuhnulojinak se mi pomazánka zamlouvá+2
19. 6. 2011 17:35
Jana Remkova:Uvidíme,jestli ztuhne. Zkusila jsem ji dnes prvně,takže je zatím v lednici. Ale spíš myslím,že to bude konzistencí ne krájené,ale mazací paštiky.
19. 6. 2011 17:29
Zajímavá paštika, jen jak píšeš, v této podobě mi to příjde docela řídké. Bylo by fajn ji vyfotit na krajíci chleba.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: makrelova pomazanka makrelová pomazánka recept makrelová pomazánka s tvarohem pomazanka makrelova jak se dělá makrelova pomazánka markelova pomazanka nejlepší makrelová pomazánka makrelova pomazánka z pomazankoveho masla pomazánka z paštiky recepty makrelová pomazánka na topinky mamrelova pomazanka recept makrelova pomazanka recept pomazánka makrelová makrelová pomazánka pomazánkové máslo makrelova pozanka macrlelova pomazánka maktelova pomazanka makreelova pomazánka recepty pomazánky makrelová pomazanka maktelova
Suroviny: makrela uzená, smetana kysaná, limetka, cibulka jarní, česnek, cibule červená, petrželka zelená, kopr, sůl, pepř
Makrelová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DDj
10 názorů