Vepřové po řecku
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 558 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 131,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dárek z Řecka potěšil.
Velmi voňavá směs koření, velmi netradiční chuť.
Použita byla na kostky nakrájená vepřová krkovice - maso zůstalo vynikající a šťavnaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2013 14:37
dexulka:
... super, jsem rád, že chutnalo a díky za pěkné foto k receptu
... super, jsem rád, že chutnalo a díky za pěkné foto k receptu
17. 3. 2013 13:58
Přestože nevlastním tuhle směs koření,pokusila jsem se ji namíchat a chutnalo Veškeré ingredience jsou pěkně cítit,ať už římský kmín či hřebíček - je to zajímavá,nevšední chuť. Posílám bod i foto
8. 9. 2011 16:29
Nonya: lebo vieš sám čarovať s koreninami...
(ja mám maďarskú zmes na mäso)
(ja mám maďarskú zmes na mäso)
8. 9. 2011 14:58
Nonya:Já jednu, na mletá masa
8. 9. 2011 14:53
Ja som asi daaky vadny ale zatial nemam ani jednu zmes koreni ,
8. 9. 2011 12:02
varilamyskakasicku: promiň, že se hloupě zeptám - nač mi je info, že se toto koření vyskytuje v nějakém hotelu? - Potřebuji si zajít do (téměř) kteréhokoliv obchodu a koupit si ho, abych mohla Otou nabízený recept zrealizovat.
8. 9. 2011 11:35
cathleen: nějaká taková koření mají hodně v kuchyních hotelů, můj syn mi teď psal, že ho mají také, že jim ho vozí z venku, no uvidím
8. 9. 2011 10:00
cathleen: přesně tak, chápu. Jen jsem si byla já jistá, že to koření s tímhle složením mám, prohrabala jsem své kořenky i sáčky a nic... ale dneska jdu do Světa koření s tímhle papírkem, tak se mrknu, jestli nááhodou a navíc jsou u nás příští týden trhy, tak kdyby se mi to povedlo, koupím víc balíčků a poslala bych ti. Uvidím, jak budu úspěšná, kořenářky už mě znaj a určitě seženou i nesehnatelné
8. 9. 2011 09:57
spagetka: jj, dík. Ale to už přece nebude ono...nemůžu zkoušet tento recept, spáchám jiný
Také mám např.z Řecka jedno origoš koření, ale právě proto, že ho pravděpodobně moc dalších lidí nemá, recept s ním bych sem nedala. Proto jsem takhle reagovala a psala.....
Také mám např.z Řecka jedno origoš koření, ale právě proto, že ho pravděpodobně moc dalších lidí nemá, recept s ním bych sem nedala. Proto jsem takhle reagovala a psala.....
8. 9. 2011 09:51
cathleen: Ivo, já si dala do vyhledavače to koření, co uvedl Ota. Úplně přesně stejné koření jsem nenašla, ale nejpodobnější je adžika, Angula, Chicken masala - vždycky něco ale chybí a naopak je tm něco jiného. Jinak se ještě mrkni sem na Sindibáda:
http://www.koreni-sindibad.cz/sortiment-smesi.html
To před tím jsem našla na Koření od Antonína, tak jukni
http://www.koreni-sindibad.cz/sortiment-smesi.html
To před tím jsem našla na Koření od Antonína, tak jukni
8. 9. 2011 09:38
Otíku, tvoje recepty mě vždy zaujmou krásnou fotkou a většinou i použitým kořenímdozvím se, co nového (pro mě) si mohu koupit.....
Ale tenhle, pokud ho chceme realizovat podle tvého receptu..... do Řecka se hned tak nepodívám a Prahu mám 250 km daleko....nedá se koupit někde na netu? Jinak je pro mě (a spoustu dalších z nás) recept bohužel bezcenný.
Ale tenhle, pokud ho chceme realizovat podle tvého receptu..... do Řecka se hned tak nepodívám a Prahu mám 250 km daleko....nedá se koupit někde na netu? Jinak je pro mě (a spoustu dalších z nás) recept bohužel bezcenný.
8. 9. 2011 08:50
Vypadá to dobře, jen bych to dělal rovnou v kastrolu, škoda špinit pánev.
7. 9. 2011 22:19
Tak mně se líbí ze všeho nejvíc ty pěkné, přirozeně chutné brambory,ale jinak na běžným talíři na fotce je to -normální jídlo,jen se tady zbytečně tleská,fotí pán dobře
7. 9. 2011 22:00
Bahula:
... tak to mám fakt za rohem
... tak to mám fakt za rohem
7. 9. 2011 21:45
Colombo65:zítra v poledne odlétám do Řecka, v pátek tam jdu na trh a hned vedle je obchůdek, kde takové koření prodávají
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 10 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 15 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 16 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 6 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 6 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 7 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 7 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 7 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 9 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po řecku vepřove maso po řecku maso po řecku veprova kyta po recku krkovice po řecku kuřecí maso po řecku krůtí maso po řecku recka smes krutí po řecku veprove maso na recky zpusob vepřové na řecký způsob co nového v řecku vepřové kostky po řecku vepřová plec po řecku vepřové plecko recepty vepřová směs po řecku veprovepo kuřecí směs po řecku mlete maso po recku vepřový plátek po řecku
Suroviny: krkovice vepřová, koření na vepřové maso, smetana na vaření, olej olivový, mouka hladká, sůl
Vepřové po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAQ7
24 názorů