Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová žemlovka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 006 kJ /
719 kcal
Bílkoviny49,56 g
Tuky18,68 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,00 g
Sacharidy83,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rožky narežeme na plátky a zvlhčíme mliekom. Na dno vymastenej a strúhankou vysypanej formy uložíme vrstvu rožkov, na kolieska narezané paradajky, kolieska cibule, pásiky papriky, plátky vajec, kolieska klobásy. Krok 2: Pokvapkáme kečupom a vrstvenie ešte raz zopakujeme. Na vrchu budú plátky rožkov. V 1 dcl mlieka rozmiešame strúhaný syr (syr nemusí byť), prelisovaný cesnak, troška soli a jemne sekanú bazalku a zalejeme. Pečieme v stredne vyhriatej rúre.

Zveřejněno 3. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xknq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xknq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
svatební pečivo recepty, recept na žemlovku, recepty na svatební pečivo, svatební pečivo, žemlovka tejaja, recepty žemlovka, žemlovka recept, zeleninová žemlovka

Suroviny:
veka, paprika, cibule, česnek, klobása, kečup sladký, sůl, sýr, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu