Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Suroviny
Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/
Nutriční hodnoty
Energie | 9 035 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,96 g |
Tuky | 112,11 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 129,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2011 17:19
Dobrý den,
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)
PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)
PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.
3. 11. 2011 09:46
Ivčo, posílám ti i já ještě jeden důkaz pro ty nevěřící, viz. foto
2. 11. 2011 19:37
Pajaska: Děkuji, jste hodní, moc a moc Vám zdravím, zlatíčka, jste, říká se, že v nouzi poznáš přátele a to jste a diky v
2. 11. 2011 19:36
Jaaja: jejda, moc jste mi udělali radost, ani nevíte, srdícko se mi tak i uzdravuje díky Vám
2. 11. 2011 19:24
2. 11. 2011 18:56
Dávám bod za páj a nejraději bych dala další bod Ivce za tu její trpělivost
2. 11. 2011 18:53
rene.: zkus, pak to sem dej,chutově to je lahůdka,vůně,kam se hrabe kaše + ryba, moc dobré
2. 11. 2011 18:41
Bibinka:děkuji Janinko, zlatíčko, včera se mazalo, bohužel i hezké a je to zde zpět, tak děkuji za bodíka, hodná páj to je, je z "Kucharky nasi vesnice", je tam i obrázek, páj zde má i jiná kolegyňka a jen se diví, že a proč?díky pa, vzkazík jsem dala Kniha je mooc stařičká, má i barvičky omáček, když jsem se učila vařit v r.1972
2. 11. 2011 18:38
rene.:
2. 11. 2011 18:28
Mně je jedno jak se jídlo jmenuje, mě zajímá jak chutná, páj nepáj, zkusím a uvidím
2. 11. 2011 18:20
BILKOVAI: ty jsi zlatíčko,nezklameš mne nikdy a podržíš, toho si moc vážím
2. 11. 2011 18:14
Bibinka: díky, hodná, však tu máme prima kolegynku, :Lidunku, zveřejnila svůj Páj daný sem a byl v klídku, bodován??Jukni je hodná, že ho sem dala, taky mne mrzi, že se vymazalo něco kladného, aneb at se to tedy vymaže už radši vše a celé, ja to dám pak jindy, docela by to bylo klidové, jen žasnu, že tady Lidunka problém s otazníky neměla, nebo slovem jiným, a já ano, proč?Ale snad to nebylo vše vůbec ani nutné.´bolí to,at delam, co delam zatim ano,ale čas to zahojí
2. 11. 2011 18:11
Žasnu, směju se a zároveň je mi smutno. To dokážou jenom ženský Recept se mi líbí, jsou v něm dobroty, které mám ráda, ukládám a Ivi máš ode mně bodík. Myslím si, že zasloužený
2. 11. 2011 18:10
Lucka:?Kuchařka naší vesnice z r.1972 nebo 1974, list tam je v obrázcích ted,
2. 11. 2011 18:07
senky:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 24 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept
Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček
Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5LL
62 názorů