Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Poulet au pot je typickým francouzským jídlem, jedná se vlastně o kuře vařené v hrnci, většinou to vypadá jako kuřecí vývar s hromadou zeleniny a masa, ale může se podlévat se červeným vínem a omáčka pak zahustit smetanou, ale variace se mohou někdy i dosti zásadně lišit.
Tato verze je jednoduchým, ale výborným prazákladem všech dalších variant.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2012 18:25
19. 2. 2012 17:44
Tento pro mě zcela neznámý recept se mi velice zamlouvá+6
19. 2. 2012 16:05
19. 2. 2012 15:38
19. 2. 2012 15:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 11 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 16 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 17 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 6 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 7 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 7 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 7 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 8 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 8 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 9 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bouquet garni bouquet garni kuře v hrnci kuře v hrni pulet kuře vařené slepice v červeném oleji kuře vařené v hrnci kuře vařené a co pak cele kuře vaříme v hrnci kuře z hrnce francouzský recept poulet na víně
Suroviny: kuře, voda, zelenina, cibule, bouquet garni, sůl, maso mleté, vejce, mléko, slanina uzená, houska, česnek, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, tymián, koření oregáno
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
5 názorů