Žitno-pšeničné špičky
Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 285,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2012 13:43
Nech je před pečením opravdu dobře nakynout, i 45 - 60 minut. Ať se podaří!
29. 2. 2012 13:38
29. 2. 2012 13:33
29. 2. 2012 13:31
29. 2. 2012 13:23
29. 2. 2012 13:09
29. 2. 2012 12:39
29. 2. 2012 12:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 3 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Duhový dort
Andreass uvařila před 16 minutami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 38 minutami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 49 minutami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sladěnka ječmenná co je to sladěnka recept na zitno psenicny chleb zitno psenicne rohliky žitno pšeničný chléb recept žitno-pšeničný pečený v troubě pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept zitno psenicne housky žitno pšeničné dalamánky zitno-psenicne na housky žitno pšeničné bulky pecivo-špičky špaldovo žitné housky obrázky psenicno zitne rohliky peceni s zitno celozrnne mouky zitno-spaldove rohliky jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky pšeničná sladěnka zitno psenicne pecivo chlebové špičky
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka hladká
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
53 názorů