Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný beránek s medem

Velikonoční beránci nemusí být jen z čistě piškotového těsta. Do tohoto máslového těsta s medem přidáme také drobně nakrájená jablíčka. Osvěží tak každé kousnutí. Se zdobením pak můžeme popustit uzdu fantazie a dát mu třeba čokoládový přeliv.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Snadný

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 752 kJ /
3 287 kcal
Bílkoviny51,03 g
Tuky168,28 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 451 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy369,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka očistíme, vykrájíme jadřince a nakrájíme na malé kostičky. Krok 2: Všechny suroviny společně promícháme. Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Krok 3: Pečeme při 180 °C. Vychladlé pocukrujeme.

Zveřejněno 2. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný beránek s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8yD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný beránek s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8yD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Určitě udělám,už se na něj těším.:yes::-p;-)

zajímavý rcp:yes::yes::-))

;-)jablek je ještě dost tak vyzkouším:yes::yes:

:-p+:yes:

Irule: jablečného jsem ještě nedělala;-)

rebeka::yes::-K:-D:-D:-D

Irule::-D:-D hele, nepokoušej mě:-D:-D možná i na něj dojde:yes:;-):-K

rebeka:chuťově byl fakt moc dobrý:-!:-p

to je, pane, fešák:-K:yes::yes: jenom zabečet bééé:-D:-D:-D;-)
bude krásně vláčný..hmm, šikulka:-K:-K:yes::yes:

Tématické fráze:
jablečný beránek, recept beránek s jablky, medový beranek s jablky, medovy beranek, beranek s jablky a medem, jablečný beránek recept

Suroviny:
mouka hladká, cukr krupice, vejce, máslo, med, prášek do pečiva, skořice, jablko, rum, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu