Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to osvěžující a lehká večeře například s opečeným toastem, ale jde to i k obědu třeba s bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2012 19:38
Manžel potvrdil, že to bolo výborné Ja nemôžem posúdiť, lebo tepelne upravený kaleráb nejem. Ale surové to bolo výborné Takže manžel si dal dupľu a udeľuje bod
4. 4. 2012 10:32
ja to delam podobne, ale bez porku :) musim zkusit
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
4. 4. 2012 07:16
Něco podobného dělávám, ale s blaťáckým zlatem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 5 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 11 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 34 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 49 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Další recepty
Tématické fráze: zapečené kedlubny zapečena kedlubna zapečený kedluben zapékané kedlubny zapékaná kedlubna mozzarella recepty zapečná kedlubna zapecena kedlubny kedlubny zapečené kedlubny recepty kedluben zapeceny kedlubna zapečená zapekany kedluben zapečené kedlubny recept kedlubna recepty kedlub zapečený brambory zapecene s kedlubny zapecena kedlubna s mozzarelou plněný zapékaný kedluben plneny kedlub
Suroviny: pórek, rajče, kedlubna, sýr mozzarella, sůl, pepř, smetana, mléko, sýr tvrdý, máslo
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
3 názory