Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2012 18:53
chocolate:
4. 4. 2012 18:46
Kvalitní hovězí, které je vyzrálé, je prostě tmavé.To není "chyba", ale naopak přednost.Ty tmavé okraje jsou jen ukázkou, že kvalitní maso "karamelizuje", dělá to běžně jakýkoliv hovězí steak.
Andreo.
Andreo.
4. 4. 2012 18:37
Mně se recept líbí a maso mi nepřipadá tmavé ani vysušené, vždyť je to hovězí
4. 4. 2012 18:32
Nějaké tmavé masíčko, ale asi ty olivy to dělají,česnek bych se bála,že se chytí a zhořkne,taky bych volila sušený,jak píše Eliza
4. 4. 2012 18:26
k.k.: Jana asi myslela, že to maso vypadá vysušeně.. Také mi tak připadá. Když budeme hovězí s rozmačkaným česnekem opékat zprudka, česnek se připálí a zhořkne docela určitě, zvlášť na železné pánvi. Možná bych to řešila sušeným česnekem anebo ho přidala o něco později.
4. 4. 2012 18:18
Suché Když je tam omáčka
4. 4. 2012 18:02
Připadá mi to trochu suché, aspoň od pohledu. Vlastně jsem na první pohled myslela, že jsou to játra.
4. 4. 2012 17:39
Skvěle vypadající dobrůtka.
4. 4. 2012 16:39
4. 4. 2012 16:17
Tak to by mi chutnalo+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 10 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzené stehno s těstovinami
Ivet_Ka uvařila před 3 minutami
Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce
caprioli uvařila před 23 minutami
Mléková polévka s bramborami a vejci
Hanina65 uvařil před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
Teruska30 uvařila před 1 hodinou
Litý perník
Hanina65 uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Christine uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Lunka uvařila před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 3 hodinami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů